Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.08.2014, 18:33:28
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Sunt de acord cu cele scrise de tine. Doar ca ar trebui specificat care sunt valorile noastre nationale sau referitor la istoria tarii noastre, sa zicem incepand cu cel de al 2 -lea razboi mondial pana azi, care este istoria (adevarata) a tarii noastre?
Si a propos: pun o intrebare celor care activeaza pe forum: cum ati petrecut ziua de 23 august 2014? Ce inseamna pt dumneavoastra ziua de 23 august !
nu mai tin bine minte ce am facut de 23 august...de fapt nu acord importanta zilei decat atunci cand cineva de langa mine ii acorda importanta..
asta probabil si pentru ca nu prea imi place istoria...e bine sa stii ceva istorie (ca altfel te faci de ras la chestii importante) dar nu vad de ce sa despic firul din trecut ...probabil este si o chestie de gusturi...unora le place istoria...altora limbile, fiecare cu inclinatiile lui etc....nu cred ca faptul ca nu prea stiu multa istorie ma face mai putin roman
si sunt multe chestii din lista enumerata cu care nu sunt de acord, de exemplu ce treaba are a fi bun roman cu cumpararea produselor romanesti?...mie imi plac produsele bune sau avantajoase pret/calitate...sa imi cumpar in unele cazuri produse romanesti care nu-mi plac cel mai mult doar pentru ca sunt romanesti? ca sa fiu roman bun? mi se pare o aiureala...cei care sunt producatori romani, sa fie si ei buni romani si sa gaseasca o solutie ori fac calitate/pret buna, ori exporta ori sa iasa dupa piata...ca nu o sa traim ca in evul mediu doar pt ca suntem romani..
Reply With Quote