Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.08.2014, 00:09:06
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cine te-a mai suparat in viata reala , de simti din nou nevoia sa refulezi aici astfel de rautati ?
Cine ?
Nu m-a suparat nimeni, cel putin nu inca, in viata reala. Si nu, nu sunt rautati. Incercati sa va puneti in locul meu: un om rece, fara fior mistic, deseori parind de-a dreptul panicat de perspectiva alinierii/inregimentarii in...orice este aderenta spirituala organizata ierarhic si motivata dogmatic, si care are luciditatea de a recunoaste si a se supune, in couda cultului aproape religios pentru obiectivitate intelectuala, doar celor trei subiectivisme care ne fac fericiti ca oameni vii: al iubirii, familiei si muncii. Sunt singurele subiectivisme pe care le accept si care, intr-adevar, ma, ne si va implinesc. Al patrulea, cel al credintei de-altii-compilate, nu este si nu va fi in lista. Ma simt intreg asa.
Atunci veti intelege, dvs., si oricare din colegii importanti ai acestui forum, sau orice persoana religioasa de pe lumea asta, ca acele postari/remarci/enunturi ale mele nu sunt malitioase, si cu atit mai putin rautati veninoase. Pur si simplu ele tisnesc natural dintr-o fiinta cu datele mele.
Sunt destul de bun la (auto)analiza, nu? :)
Va asigur de respectul meu.
Reply With Quote