![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Èi mă întreb fireÈte de ce abia ACUM după atâÈia ani, după 25 de ani, este pusă la îndoială sfinÈenia părintelui Arsenie Boca, în contextul atacării altor duhovnici, monahi Èi opoziÈiei Patriarhiei Române faÈă de canonizarea sfinÈilor închisorilor comuniste. Eu văd totul ca pe un atac concertat la adresa ortodoxiei prin denigrarea marilor duhovnici ai poporului român. Ca lumea să nu mai aibă atâta evlavie la ei. Întrebarea este cine sunt aceste slugi care fac voia diavolului care arde de nerăbdare să termine odată cu ei. Deja m-am uitat pe comentariile făcute la filmul fără video Părintele Arsenie Papacioc Èi P. Ioanichie Bălan -despre rătăcirile P. Arsenie Boca.mp4 despre ,,înÈelareaâ părintelui Arsenie Boca Èi din start am observat că nu era vocea părinÈilor Arsenie Papacioc Èi Ioanichie Bălan (ceea ce înseamnă că s-au folosit de NUMELE LOR!!!). ObservaÈia mi-a fost confirmată de mai multe comentarii prin care alÈii remarcau acelaÈi lucru. Se poate face chiar Èi o expertiză a sunetului dacă vreÈi Èi veÈi vedea că totul este un fals grosolan. Filmul începe abrupt, fără nici o introducere. Iar comentatoarea cu numele dorina varzaru ne avertiza că EXISTĂ O FILMARE CU RELATĂRI ALE PĂRINTELUI PAPACIOC DESPE PĂRINTELE ARSENIE BOCA ÈI CONTRAZICE TOTAL ACEASTA ÎNREGISTRARE, DECI ESTE UN FALS, SUNT MULÈI PREOÈI CARE DIN INVIDIE SAU PROSTIE ÎNCEARCĂ SĂ-L DENIGREZE PE PĂRINTELE ARSENIE DAR NU VOR REUÈI. Părintele Ioanichie Bălan nu l-a trecut în Patericul românesc pentru că, fie avea îndoieli în privinÈa colaborării părintelui cu Securitatea (care a dezinformat masiv prin diverse zvonuri, precum că ar fi yoghin, desfrânat etc.), fie a fost supus unor mari presiuni în acest sens de către foÈtii securiÈti Èi masoni. În concluzie, miza acestui atac tot mai furibund împotriva marilor duhovnici ai românilor este de fapt împiedicarea canonizării sfinÈilor închisorilor. Pentru că, aÈa cum spunea monahul Teodot ar ieÈi la iveală adevărul Èi despre cei care i-au prigonit, care i-au torturat Èi ucis. MulÈumesc într-un fel celor care l-au atacat Èi i-au negat sfinÈenia părintelui Arsenie Boca, pentru că altfel nu aÈ fi scris nici aceste comentarii pe bloguri Èi nici acest articol iar unii nu ar fi auzit poate nici până astăzi despre sfinÈia sa, sau l-ar fi înÈeles în mod greÈit, căzând în plasa întinsă cu viclenie de duÈmanii ortodoxiei, propovăduitorii ecumenismului masonic. Paranormalul de fapt nici nu există în cazul sfinÈilor. Cei care îl denigrează acum pe părintele Arsenie Boca, necanonizat nici până astăzi de BOR, deÈi a trecut la cele veÈnice pe 28 noiembrie 1989, acuză credincioÈii pentru faptul că ei CAUTĂ MINUNI. Depinde cum interpretăm aceasta. Oamenii care stau la cozi mari pentru a se ruga la mormântul său trag nădejdea împlinirii unor dorinÈe Èi rugăciuni. Unora li se împlinesc dacă se roagă fierbinte Èi cu sinceritate deplină. ESTE INEXPLICABIL ÈI INADMISIBIL FAPTUL CĂ BOR NU L-A CANONIZAT NICI MĂCAR PE PĂRINTELE ARSENIE BOCA! Cercurile oculte se opun în mod evident. Acum au inventat Èi această poveste a înÈelării sale, DEÈI EI SUNT ÎN ÎNÈELARE!âŠ" -am adaugat aici cateva citate din acel articol de pe blogul lui raduiacoboaie. -deci eu nu am lovit in p Boca ci doar am prezentat ce zic anumiti duhovnici despre el si am dat citate din cartile scrise despre el... -eu ii apreciez pe parintele Arsenie Papacioc,P Iustin,si de asemenea pe monahul Teodot (pt curajul marturisirii..) -ca patriarhul e mason de grad 33 asta nu stiu si nu cred ca stie sigur nici raduiacoboaie (eu sunt impotriva masoneriei,aceasta organizatie satanica care a fost anatematizata de BOR in 1937) -si de asemenea sunt pt canonizarea sfintilor inchisorilor -eu zic ca inregistrarea cu Parintele Arsenie Papacioc si P. Ioanichie Balan -despre ratacirile P. Arsenie Boca este cat se poate de reala ,chiar eu am urcat video pe youtube (si printre altele am fost facut si mason si ecumenist-desi sunt impotriva masoneriei si a ecumenismului de cel putin 7 ani...) -zice raduiacoboaie "Filmul începe abrupt, fără nici o introducere."- da pt ca eu am aviut fisierul audio original,pe care l-am gasit pe net si l-am prelucrat cu Adobe Audition CS6,pt ca erau o gramada de spatii goale,si la inceput chiar,si am sters acel spatiu de aceea incepe brusc,de asemenea am aplicat un filtru ca sa scot un fasait,dar in rest inregistrarea e cat se poate de reala -vreau sa vad si eu inregistrarea de care zice dorina varzaru CU RELATĂRI ALE PĂRINTELUI PAPACIOC DESPE PĂRINTELE ARSENIE BOCA ÈI CONTRAZICE TOTAL ACEASTA ÎNREGISTRARE -Părintele Ioanichie Bălan nu l-a trecut în Patericul românesc pe p Boca pt ca a crezut ca e in inselare -da credinciosii-destui-cauta minuni si semne si proorociri,asta e adevarul -exista o carte foarte folositoare crestinului ortodox: "De ce caută omul contemporan semne, minuni și vindecări paranormale? scrisa de Ieromonah Adrian Făgețeanu si Ieromonah Mihail Stanciu; ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colec...ns_ortodox.pdf " Falsul misticism âEste semnul rușinos al unei stări religioase înapoiate sub raport intelectual și moral, mai bine zis tristul certificat al decăderii de la însăși starea de religiozitate la aceea de magie, caracteristică popoarelor primitive stăpânite de pâcla groasă a ignoranței, de marasm moral. De aceea, în primul rând, este nevoie ca aceste suflete să fie ridicate la adevărata credință, la spiritualitatea autentică, la o viață morală superioară și ca Biserica să urmărească permanent, cu strășnicie, purificarea de falsul misticism a vieții religioase a credincioșilor din sânul ei. Ca să dăm o definiție aproximativă a falsului misticism, am putea spune că el este o dispoziție a sufletului, care așteaptă sau vede la tot pasul un miracol, caută sau vede necontenit vedenii și îmbracă pe fiecare persoană mai deosebită în aureolă supranaturalăâ Preot Prof. Dumitru Stăniloae, Formele și cauzele falsului misticism, în revista âStudii Teologiceâ, nr. 5-6 din 1952, p. 251ï»ż Last edited by cristirg; 07.08.2014 at 17:47:08. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 20:31:10 |
|