Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2014, 15:53:52
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit Iată că vine...

''Iată că vine Domnul pe un căluț alb, curat și frumos...

Dracii ortodocși se încruntă. Nu toți creștinii ortodocși sunt creștini și din ei nu toți sunt ortodocși ci mulți, foarte mulți sunt pe invers pe undeva... unii la cale, alții la sensul pe ea, alții la inimă, alții la sex, alții la pofte, alții la milă, alții la știință, alții la iubire.... și toți ăștia pe invers fac în general 'legea' ca cel mai tare din parcare și așa toate rânduielile lor văzute și ținute de oameni sunt în general pe invers... căci toate lucrările lor slujesc lucrarea fățărniciei și prefăcătoriei, arătându-se cu maximă cuviință de fațadă și dând impresia că nu se prefac deloc exact așa ca cerul și pământul brut, ăla de la Facere, pământ tâmp și nelucrat și nerânduit cu dragoste și înțelepciune.

Ortodoxia și noua ortodoxie sunt o minune de la Dumnezeu, o binecuvântare și o fericire... însă din păcate nu prea mai este om să facă binele, toți netrebnici s-au făcut și toți se laudă și se dau mari și se cred mai buni ca Domnul dacă deschid satanei și țapului roșu învârtoșat, dacă sunt buni foarte și miloși cu stana și cu dracii îndreptățindui, iată așa se cred ei mai buni ca Dumnezeu făcând bine cică prin aia că se corcesc și se amestecă deși cum oare poți fi mai bun dacă tu în loc să fii mai credincios și mai bun cu Dumnezeu și cu fiii și copiii Lui ca să simți și să te împărtășești de o mai mare bunătate ca a ta, tu ca 'deșteptul', ca smințișorul lepădând grija, paza, porunca, tu ești mai bun cu viciul și cu viciosul ce te trage spre viciu și osp-piciu?

Păi poți fi mai bun dacă tu ești mai bun cu răul și ispita ca să stai așa căzut în ea lucrându-ți viciul cu fățărnicie și prefăcătorie vicleană ca să te lauzi? Îți poate veni binele și ceva mai bun de la o mai mare răutate ca tine? Cum atunci te crezi tu mai bun și cum de te vezi mai bun?

Simplu: ai fost văzut, te-ai văzut și te vezi, ai mâncat aluatul fățarnicilor cărora le place să fie văzuți și atunci vrei mereu să fii văzut fiindcă-i crezi buni și dovezile lor văzute le iei de bune și apoi iar mai vrei să fii văzut... ca un mare creator, născocitor, bonom, frumos, tânăr, bun de tot, capabil, competent, puternic foarte care poate orice, limbut, atractiv și toate celelalte vrăjitorii științifice, moderne, trendy, exact așa cum e pe placul gLumii... și de aia rânjești fiindcă te în crezi... sperând ca prin minune să fii văzut tot mai bine.

Deci te-ai văzut bine și mai vrei... sperând că... te vei vedea iarăși bine și realizat, așa cum te-au păcălit fariseii gLumii căci lor le place să fie văzuți de oameni și să primească plecăciuni și închinăciuni, să ia locurile dintâi la mese și ospețe și să li se acorde multă cuviință și competență, să fie temuți și să le fie sorbite vorbele și cuvântările și să fie respectați pentru ceea ce par ei a fi... pentru vrăjeala cu care vă păcălesc ca pe proști când defapt ei toți sunt niște draci ortodocși, fără milă, fără har și plini de prostie căci ei slujesc toată ziua fățărnicia și lucrarea ei plină de prefăcătorie și pismă ucigașe.

Nu este suficient să te crezi creștin sau ortodox ci trebuie să fii cu adevărat un ortodox tainic căci cel ce se laudă și își arată meritele crezându-se sursa binelui și mai are și pretenții foarte înalte de la alții pentru ca alții să le aprecieze toate cele ce le arată ei și le etalează cu importanță de sine spre a fi văzute, toți ăștia nu sunt altceva decât niște satane ce au furat haine de sfinți ca să ia ochii prostimii căci prostime este gloata care crede și urmează fățărnicia lor, fățărnicia gLumii, pisma și viclenia satanei cu care ei se încântă ajunși la putere: puterea de a ucide duhovnicește sau trupește fără milă și fără cruțare pe orice adevărat creștin și pe orice adevărat ortodox... nou ortodox, creștin universal.

Răbdați-i da' nu le mâncați aluatul căci mâncarea lor e pe invers și nu-i urmați căci ei cad fie deadreapta fie deastînga fie în centrul poftei rele, nu-i mai urmați pe ei ci credeți Domnului căci El este mai ortodox decât toți ortodocșii la un loc și iată-L că vine pe un căluț alb, curat și frumos.. foarte, un căluț blând și umilit.

Last edited by vsovivivi; 06.08.2014 at 17:09:15.
Reply With Quote
Vechi 07.08.2014, 10:32:09
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
un căluț blând și umilit.
există căluți umiliți?
Reply With Quote
Vechi 29.06.2016, 14:56:06
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit Pentru AlinB și pentru Admin

Poate că acum ești mulțumit dacă Adminul mi-a șters firul de discuție.
Te poți lăuda înaintea oglinzii, l-ai speriat și l-ai convins că tu ai ''dreptate''. Bravos!

Oare chiar nu-ți pare rău pentru ceea ce ai făcut?

Oare chiar nu-ți pare rău că mi-a șters cîteva zeci de pagini care aveau un rost duhovnicesc?

Ai realizat ceva, ai apărat ortodoxia de Dumnezeu și de trimișii lui! Bravos. Acum laudă-te că ai la activ o mare realizare: Ai întristat pe Dumnezeu și pe mine păcătosul.

Domnule admin, de ce ați șters firul meu de discuție? Că v-a cerut AlinB?
Cu ce am greșit eu? Mă gîndesc că după ce postez ceea ce postez acum o să mă și bannați. De ce vreți să scăpați de mine așa cum ați scăpat de vsovivi? Cu ce am deranjat? Ce minciună am scris? Ce răutate? Ce anume nu am respectat?

Păi dumneavoastră chiar faceți pe plac postacilor care mă fac una într-una nebun pentru ce mărturisesc de la Dumnezeu și mă banați pe mine și nu pe ei, mă cenzurați pe mine și nu pe ei?

Vă rog frumos, nu mai acționați pripit căci nu cred că am scris niciun lucru rău sau care să nu fie de la Dumnezeu deci de ce vă este frică de mine și de ceea ce scriu?

Am jignit pe cineva cu ceva?

Cum se poate să nu vă pese de atîtea pagini scrise de mine pe care le-ați șters dintrun foc?

Vă iert pe amîndoi pentru că nu aveți cum șterge Cuvîntul Dreptății și Adevărului care este în mine și pentru că nu m-am istovit scriind ci Dumnezeu le-a suflat așa că nu mi-ați făcut niciun rău dar sunt trist și spun ca David:

''nu este om să rumege și să gîndească, nu este cine să lupte pentru Dumnezeu, toți s-au făcut netrebnici și lași în biserica ortodoxă, toți vor să pună făclia sub obroc și să ascundă mizeria sub preș... le este frică acolo unde nu este frică și nu le este frică să facă răul, nu le este frică de Dumnezeu... ce-mi va face mie omul? ce-mi va face mie lumea omului?...''

E trist dar sper măcar că nu veți șterge și acest fir în care m-am băgat pentru ca să continui lupta cea bună, firul lui vsovivi.

Probabil însă că mai nou se cenzurează lupta cea bună și se permite lupta cea rea, se permit toate postările în care sunt făcut satanist, eretic, sectant, stilist, nebun, mincinos, rău și altele asemene susținîndu-se că se apără ortodoxia.

Păi eu sunt Trimisul care să apere ortodoxia și eu sunt Trimisul Trimisului Lui Dumnezeu, deci cum veți face?

Oare chiar veți mai tăia mereu trimișii și veți face mereu jertfe sîngeroase pînă la sfîrșit?

Aștept deci să fiu și eu banat ca vsovivi dacă văd că pe el l-ați banat și pe mine m-ați cenzurat fără să vă pese deloc de Dumnezeu și de Mine și de tot ce am mărturisit.

Ați aruncat la gunoi tot ceea ce am scris încît sufletul meu mă doare.

Oare simțiți ceea ce ați făcut? Fiindcă tot ce am scris era fără greșală și era de la Dumnezeu. Nu puteți însă șterge fiindcă tot ceea ce am scris este scris și în ceruri așa că nu ați reușit decît să vă faceți păcatele nedreptății și cenzurării în deșert pentru ca nu cumva oile să afle Adevărul.

Vă iert și aștept să mă cenzurați căci văd că sunteți pe o mînă sau pe o minte. O să plec la fel cum a plecat vsovivi etichetat ca sectant sau ca eretic sau ca nebun sau cu eticheta satanei. Nu vă amăgiți căci este cine să mă consoleze: Dumnezeu... și nu oricare ci Cel Adevărat, Făcătorul Cerului și al Pămîntului și al tuturor celor văzute și nevăzute și Domnul Iisus Hristos și Duhul Sfânt. Este cine să mă Mîngîie în dureri.

Dar mă gîndesc ce veți face cînd Hristos vă va face să dați ochii cu mine și cu Adevărul... atunci cînd va fi asta și tot ce am scris eu va sta între mine și voi? Ce veți face? Veți plînge? Veți arunca răspunderea în cîrca maimarilor? Vă veți rușina? Vă veți cere iertare?

Oricum să știți că nu mă supăr chiar dacă veți cenzura orice voi scrie și mă veți bana și pe mine așa ca pe vsovivi. Nu mă supăr pentru că eu înțeleg cît e de grea lupta cu cel rău și puțini sunt cei care pot să o ducă cu răbdare pînă la sfîrșit.

Deci vă iert și nu sper că nu voi fi banat și nu mi-e frică de bannare și de cenzură. De 70 de ani răbdăm asta!

''Facă-se Doamne precum tu voiești!''

Last edited by Trimisul; 29.06.2016 at 15:07:17.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2016, 15:07:40
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Păi eu sunt Trimisul care să apere ortodoxia și eu sunt Trimisul Trimisului Lui Dumnezeu, deci cum veți face?
Veți mai tăia mereu trimișii și veți face mereu jertfe sîngeroase?
Aștept deci să fiu și eu banat ca vsovivi dacă văd că pe el l-ați banat și pe mine m-ați cenzurat fără să vă pese deloc de Dumnezeu și de Mine și de tot ce am mărturisit.
Ați aruncat la gunoi tot ceea ce am scris încît sufletul meu mă doare'
Bre te simti prost din cauza bolii nu din cauza noastra.Cum ti-am spus si in alt
post du-te la un medic psihiatru si ia-ti un duhovnic bun.

In plus, matale scrii foarte mullt la o fraza din commentul altui user. Si nimeni
nu sta sa citeasca atata, mai ales cand se vede ca incepi sa te indepartezi de
subiect si sa o dai in probmele tale obsesive.

Deci tratament medicamentos si tratament duhovnicesc.Cu cat incepi mai
devreme cu atat sunt sanse mai mari sa nu faci complicatii ale boli.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2016, 15:14:44
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Bre te simti prost din cauza bolii nu din cauza noastra.Cum ti-am spus si in alt
post du-te la un medic psihiatru si ia-ti un duhovnic bun.

In plus, matale scrii foarte mullt la o fraza din commentul altui user. Si nimeni
nu sta sa citeasca atata, mai ales cand se vede ca incepi sa te indepartezi de
subiect si sa o dai in probmele tale obsesive.

Deci tratament medicamentos si tratament duhovnicesc.Cu cat incepi mai
devreme cu atat sunt sanse mai mari sa nu faci complicatii ale boli.
Mai e ceva de zis la asemenea postări ''binevoitoare''?

Nu mă simt prost din cauza vreunei boli ci mă doare pentru că ați reușit împreună să cenzurați în deșert ceea ce am scris și nici într-un caz că din cauza voastră! Ați cenzurat Lupta cea Bună!.. în timp ce sărbătorim pe sfinții Petru și Pavel. Nu e cumplită grozăvia asta? Oricum sărbătoarea în cer este peste 13 zile și eu o țin cu adevărat abea atunci!

Voi chiar credeți orice răutate spusă sau insinuată de unul sau de altul dintre ignoranții și neglijenții cu interes ascuns și rău? Chiar atît de lași și fricoși sunteți încît să faceți cu obediență voia celui rău?

Copăcel dragă, cu ce ți-am greșit eu ție? Ce minciună sau răutate sau nedreptate ți-am zis?

Și dacă ți-am răspuns de fiecare dată cu îndestulare încît nici nu ai putut să citești așa cum mărturisești atunci eu sunt nebun? Eu sunt rău și nebun pentru că tu te plictisești și nu poți citi tot ce ți-am răspuns și nu poți pricepe ceea ce am scris? Tu cum ești atunci dacă crezi în egipsihologi și psihiatrii dar și în duhovnici? Păi ori cu Dumnezeu ori cu lumea. Tu ești cu amîndoi? Nu se poate deci problema e la tine dragul meu, căci pui mai presus de Dumnezeu credința ta în medici și psihiatrii și psihologi... care vorbesc din științele deșarte și desfrînate ale gLumii.

Nu e drept ce faci și ce crezi Copăcele dragă. Nu e drept să crezi în minciuni, bîrfe și răutăți!

Last edited by Trimisul; 29.06.2016 at 15:28:52.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2016, 15:47:21
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
Copăcel dragă, cu ce ți-am greșit eu ție? Ce minciună sau răutate sau nedreptate ți-am zis?
Pai aici e buba, ca n-ai gresit cu nimic si n-ai zis nici i minciuna in schimb te
comporti ca si cum ai fi atacat cand nimeni nu te ataca.
Dumneata cand observi ca parerea interlocutorului difera o percepi ca un atac si
ca drept urmare simti nevoia se te aperi in fata "pericolului" care nu exista.
Chestia asta semana cu un fel de atac de panica dar eu nu-s doctor, pt asta
trebuie sa te vada un medic,pentru ca nu este normal cum reactionezi.
Apoi pe baza acestor reactii iti faci scenarii care nu exista in realitate si apoi
intrebi pe interlocutor de ce este rau cu tine. Imi pare rau dar aceste scenarii
ale tale au la baza un rationament cu o nuanta de schizo.
De aceea iti zic sa te duci la un consult psihiatric.Poate n-ai nimic si esti tu mai sensibilos din fire, insa mai bine sa previ decat sa tratezi .
Reply With Quote
Vechi 29.06.2016, 17:07:52
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pai aici e buba, ca n-ai gresit cu nimic si n-ai zis nici i minciuna in schimb te
comporti ca si cum ai fi atacat cand nimeni nu te ataca.
Asta e bună cu nimeni nu te atacă. Chiar crezi că nu mă atacă? Dar nu cu voi mă luptam eu ci cu răutatea și minciuna și cu păcătuirea mea și a noastră în general.

Citat:
Dumneata cand observi ca parerea interlocutorului difera o percepi ca un atac si
ca drept urmare simti nevoia se te aperi in fata "pericolului" care nu exista.
Nu simt nevoia să mă apăr ci simt nevoia să mărturisesc cu dreptate Adevărul ca să nu murim ca proștii în întunericul răutății.

Citat:
Chestia asta semana cu un fel de atac de panica dar eu nu-s doctor, pt asta
trebuie sa te vada un medic,pentru ca nu este normal cum reactionezi.
Aici ai dreptate: cînd mă panichez fac brusc atac de panică și toate relele vin asupra mea dodată ca dintro întîmplare nefericită încît îmi vine să lepăd trimiterea, să lepăd pe Dumnezeu, să lepăd pe Hristos și să aleg soluția lașității, îmi vine și mie să mărturisesc mincinos Credința Ortodoxă așa ca unii dintre voi care mă învață mereu că eu sunt greșitul și că eu trebuie să mă corectez și că eu sunt bolnavul și că eu trebuie să mă tratez, sau că eu sunt mincinosul și că trebuie să mă pocăiesc și să mă mărturisesc înaintea unui Duhovnic.

Practic din panică îmi vine să-mi recorectez corectarea încît să fiu pe placul lumii adică pe placul oamenilor fără Dumnezeu și din obediență și lingușeală să fac pe placul satanei.

Citat:
Apoi pe baza acestor reactii iti faci scenarii care nu exista in realitate si apoi intrebi pe interlocutor de ce este rau cu tine. Imi pare rau dar aceste scenarii ale tale au la baza un rationament cu o nuanta de schizo.
Deci tu vii cu scenariul pe care mi-l descrii că cică eu așa m-aș comporta și apoi ajungi și la concluzia că luptîndu.mă cu niște îngerași care-mi vor binele deși mă fac nebun și trol la fiecare postare iată că apoi cînd le răspund cu Dreptate și Adevăr, sper și cu folos mîntuitor, și ei se supără și cer cenzurare și adminul se execută, apoi iată că tot eu sunt nebunul schizofrenic care vede conspirații și pe care îl urmărește cineva să-l omoare sau să-i facă rău. Adică lupta cea bună pentru voi e un fel de schizofrenie? Da, aveți dreptate, schizo-frenos înseamnă ruperea minții de realitate și practic asta ne cere Dumnezeu să ne rupem de realitățile lumii și de rău deci nu trebuie să vă fie frică de această etichetă a psihiatrilor sau a psihologilor căci ea este o prostie. Sau oare nu orice om atent la ceva sau care se roagă, nu se rupe el complet de realitate și de celelate influențe care s-ar putea să-l distragă de la ceea ce are el de făcut? De la ce-și propune? De la pasiunile și interesele sale? Deci asta ne-a cerut Dumnezeu: Lipiți-vă mintea și inima de Dumnezeu și rupeți-vă mintea de lume și de cel rău!
Citat:
De aceea iti zic sa te duci la un consult psihiatric.Poate n-ai nimic si esti tu mai sensibilos din fire, insa mai bine sa previ decat sa tratezi .
În primul rând că psihiatrii te tratează cu droguri și ajungi ca o legumă deci tratamentul lor în loc să te vindece te distruge complet. Apoi nu cred că am nevoie și în cele din urmă există marele Trimis care ne poate vindeca de orice problemă, el este Domnul nostru Iisus Hristos care a zidit Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa, Dîmbovița și care este același Mesia de acum 2000 de ani, același Hristos, același medic care a vindecat orice boală din popor și a scos orice boală. Deci mai degrabă cred că ai tu nevoie de doctor așa ca și AlinB și alții căci nu eu sunt nebunul și bolnavul și schizofrenicul ci voi sunteți cei ce nu aveți CREDINȚĂ!
Reply With Quote
Vechi 29.06.2016, 15:28:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:

Oare chiar nu-ți pare rău că mi-a șters cîteva zeci de pagini care aveau un rost duhovnicesc?
Rostul duhovnicesc al inchinarii la Udrea si declaratiile tale cum ca te crezi Hristos + reclama la puciosi si "Falsul Ierusalim" nu erau cu rost duhovnicesc ci dimpotriva, o bataie de joc la adresa credintei.

Si nu-ti plange de mila, ca prolific verbal esti, sa-i multumesti ca e intelegator si tolerant peste poate ca acum nu mai scriai de pe pseudonimul asta si trebuia sa-ti faci un alt cont amnezic vizavi de "incarnarile" precedente.
Vechi 29.06.2016, 15:58:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Rostul duhovnicesc al inchinarii la Udrea si declaratiile tale cum ca te crezi Hristos + reclama la puciosi si "Falsul Ierusalim" nu erau cu rost duhovnicesc ci dimpotriva, o bataie de joc la adresa credintei.

Si nu-ti plange de mila, ca prolific verbal esti, sa-i multumesti ca e intelegator si tolerant peste poate ca acum nu mai scriai de pe pseudonimul asta si trebuia sa-ti faci un alt cont amnezic vizavi de "incarnarile" precedente.
Nu e clar cît de tare ești virusat de propaganda celui rău?
Ce mai e de zis? Ce să-ți mai răspund?

Nu-mi plîng de milă ci te întreb ca să ne lămurim:

1. Ce ți-a greșit ție Doamna Elena Udrea Gabriela, sau ortodoxiei sau țării pe care le aperi?

2. Ce te face să crezi că ceea ce scriu eu și cred și susțin sunt o bătai de joc la adresa ortodoxiei? Nu pricepi că eu sunt mirean creștin ortodox din BOR și nu le fac lor reclamă, pentru că orice reclamă se face pe bani ci eu chiar cred în Noul Ierusalim de la Pucioasa și în Cuvîntul lui Dumnezeu? Nu pricepi că nu e niciun rău să te crezi sau să fii Hristos ci e rău să crezi ce crede satana și să te crezi ce se crede satana și să fii satana și să faci ce face satana?

3. Adică atît de tolerant și înțelegător este încît mi-a retezat dintr-un foc tot firul de discuție pentru că i-ai cerut tu? Păi tu ar trebui să-i mulțumești că ți-a făcut pe plac ție, nu mie și nici lui Dumnezeu deci tu ar trebui să-i fi recunoscător că deși la orice mesaj faci atacuri la persoană mințind și insinuînd în mod josnic ești tolerat încît nu am văzut să-ți dea vre-un avertisment ca să-ți mai reduci tupeul! Eu nu am de ce să-i mulțumesc eu l-am iertat.

4. Amnezia și metempsihoza multiplelor încarnări îți este ție specifică și nu mie căci asta faci ori decîte ori neglijezi adevărul și înțlegerea corectă din mesajele și textele mele. Deci lingușeala asta pe lîngă admin e un fel de dare și luare de mită așa că dragule dacă te-ar vedea procurorii cărora te închini tu, cei ce au lapidat-o pe Udrea, or să te bage acte de corupție. Așa că nu mai fă pe viteazul cînd defapt ceea ce faci tu sunt dovezi de lașitate și de răutate propagată așa ca mitomanii care cred ei că așa se apără ortodoxia sau forumul sau sănătatea mintală sau onoarea sau imaginea și credibilitatea. Păi dragul meu tu în mod clar prin ce susții și prin felul cum te comporți și dialoghezi nu ai cum să faci parte din biserica ortodoxă pentru că tu nu crezi în Dumnezeu ci tu crezi în lume dragul meu și ești la fel de mincinos și de laș ca ea, și îmi pare rău că trebuie să ți-o spun pentru că iată că așa o să mă și urăști. Și crezînd în lume, în secte, în stiliști, în atei și păgîni și în toate amestecăturile metempsihotice ale încarnării iată că ai tupeul să mi le verși pe toate mie în cap și numai pentru faptul că ție îți este frică să crezi cu adevărat în Dumnezeu. Ți-am spus că te iert și dacă te-am iertat acum ce mai vrei?

Vrei să ai și dreptate? Păi n-ai cum din păcate pentru tine, dreptatea este a celor drepți și nu a celor învîrtoșați la inimă și la sfințenie!
Reply With Quote
Vechi 29.06.2016, 16:07:13
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
1. Ce ți-a greșit ție Doamna Elena Udrea Gabriela, sau ortodoxiei sau țării pe care le aperi?
"Elena Udrea este audiată, la această oră, în Dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă de fraudare a fondurilor europene."

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Ac...arul+Gala+Bute

A furat.

A furat din bani publici, platiti de romani prin taxe.
A furat o intraga Europa, furand din banii dati de tari straine pentru dezvoltarea tarii noastre.

Nu e destul?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57