![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Îmi pare rău că te-am mâhnit. Iartă-mă și dă-mi posibilitatea unui mesaj privat. |
|
||||
|
||||
![]()
Am raspuns cererii tale imediat ce m-am logat , cu toate că eu am așteptat trei săptamani ca sa-mi răspunzi , dar fară nici un rezultat. . . !
In fine , e bine cand totul se termine cu bine ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu îi mai tot scoate ochii! Ajunge.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si oare cat conteaza o "prietenie" obtinuta in felul asta. Mai bine lipsa.
|
|
||||
|
||||
![]()
@mirela.t: În spațiul virtual dovezile de prietenie, ca și lipsa lor, pot fi înșelătoare. Iar prezența sau lipsa etichetei de prieten nu înseamnă mare lucru, după cum eticheta pe care ne-o punem, sau nu, tot pe forum, de ortodox, nu reflectă adevărul întreg.
Îi socotesc prieteni pe mult mai mulți decât pe cei din listă. Last edited by CristianR; 30.06.2014 at 07:14:12. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu numai in spatiul virtual, ci si in viata reala prietenia poate fi inselatoare.
Dar Cristian avea dreptate ca persoanele din "lista" pot spune multe despre tine. Iar in cazul lui chiar conteaza sa fii in lista, altfel nu-i poti trimite mesaj privat! In fine, sa nu mai despicam firul in 4. Succes in achizitionarea de noi prieteni, virtuali si nu numai. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cati RUSI (adevarati rusi) ai cunoscut in viata ta. Aceasta este problema romanilor, ei nu cunosc rusi, tot ce stiu despre rusi vine dintr-o sursa de propaganda. Si aceasta este aproape sigur negativa. Oligarhii/ Baronii care sunt in Rusia si sunt rai, sunt in majoriotate de alte Natiuni decat rusi. Uitate la Ucraina: cel mai bogat este un TATAR, colegul lui de afaceri al doilea ca bogatie are nume de LITUANIAN. Pana si presedintele fost era POLONEZ si actual vine dintr-o regiune plina de refugiati din Bulgaria si alte multe popoare venite de altundeva. Natiunea parintilor si bunicilor lui este trecuta sub tacere. |
|
|||
|
|||
![]()
In aproape toate declaratile prizionierilor de razboi in timpul lui Stalin, care s-au intors acasa in Germania spun:
RUSII nu au fost rai! Ba chiar copiii rusilor pe jumatate morti de foame mergeau la gardul lagarului de prizionieri germani, iar prizionierii de mila le dadeau ceva de mancare. Prizionierii germani primeau obligatoriu de mancare pentru ca rusii respectau conventila de la Geneva in privinta tratamentului prizionierilor. Iar pentru ca alimentele erau putine infometau propria populatie rusa. Si germanii au "respectat" conventia de la Geneva si au lasat sa moare in anii 1941-1942 2 000 000 de prizionieri rusi ortodocsi de foame. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu există popor rău și popor bun; nu poți spune că toți rușii sunt buni. Există ruși buni și ruși răi, după cum există și români buni și români răi. Nu în esență, dar prin fapte.
Nu-mi spune că Soljenițîn, împreună cu celelalte milioane care, ca și el, au pătimit în gulag, au avut de suferit doar din partea unor ne-ruși. Sau că suferința programatică, întinsă pe zeci de ani, a fost doar opera altora, cu excepția rușilor. Citește cartea și vezi ce părere are autorul rus care a scris-o. Pot să spun multe lucruri bune despre ruși, însă nu trebuie idolatrizați, faptele nu trebuie falsificate de dragul nimănui, ci luate ca atare, privite cu luciditate. Istoria nu este frumoasă, nici a lor, nici a noastră, e plină de crime și trădări. Dar bine este să nu ne facem că ele nu există, ci, cunoscându-le, să nu le repetăm și noi. Ca viață socială și politică, rușii sunt cam tot atât de ortodocși pe cât suntem și noi. Faptele vorbesc. |
|
||||
|
||||
![]()