Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.05.2014, 20:32:22
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Haha, energie din carbune..
Ca si cand CO2 nu ar iesi din granitele Ucrainei.
Si centrale atomice inchise tocmai din cauza costurilor si mai ales a riscurilor care cu atat mai putin se opresc la granitele Ucrainei.

Sa fim seriosi.

Sunt interese geopolitice.
O colonie in plus, cu sclavii de rigoare.

Deja FMI -ul a sarit cu banii. Cu conditie la pachet:
http://www.antena3.ro/externe/fmi-is...ii-252010.html

Citat:
Fondul Monetar Internațional a recunoscut joi că planul ajutorului de 17 miliarde de dolari pe care l-a acordat Ucrainei va trebui "remaniat" în cazul pierderii estului țării, afectat de o insurecție prorusă, scrie AFP.

"Dacă guvernul central pierde controlul efectiv asupra estului țării, programul va trebui remaniat", a indicat FMI în raportul în care își detaliază programul de asistență financiară Ucrainei, acordat miercuri.

Last edited by AlinB; 01.05.2014 at 20:37:32.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2014, 21:07:43
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Haha, energie din carbune..
Vezi China.Toata strategia energetica a chinei sta in jurul minelor de carbune.
Resursa eftina, din abudenta ->energie eftina->pret de cost mic->profit mare pt investitori.
Vezi ca tastura de pe care scrii e facuta in China, in urma unui proces tehnologic, care foloseste energia obtinuta
din carbune. Ha ? Ha ?
Citat:
Sunt interese geopolitice.
Nimeni nu se lupta pentru interese geopolitice.Toata lumea se lupta pe
resurse.Ca folosesc politica pentru a obtine resurse asta este alta problema.
Resurse cat mai eftine, ca sa iasa profitul cat mai mare.
Tu stii de ce n-ai o tastura romaneasca ? Pentru ca nu exista nimeni s-o produca.
Dar stii de ce ? Pentru ca nu exista nici o fabrica care s-o produca.
Dar stii de ce ? Pentru ca nu exista nici o firma care se asigura materia prima.
Dar stii de ce ? Pentru ca nu are acces la resursele naturale necesare.
Dar stii de ce ? Pentru ca nu ai dreptul.
Dar stii de ce ? Pentru ca nu mai sunt ale tale.
Dar stii de ce ? Pentru ca au fost vandute altcuiva pentru a-si indestula buzunarele.
Dar stii de ce ? Din cauza bataliei pe resurse.
Dar stii de ce ? Pentru cine controleaza resursele, automat controleaza si piata energetica.Si cine controleaza
piata energetica, conduce lumea.
Citat:
Ca si cand CO2 nu ar iesi din granitele Ucrainei.
Nu CO2, ci iazurile de decantare ale minelor de carbune si uraniu.

Citat:
Deja FMI -ul a sarit cu banii.
Pai sunt trei categorii de arme, cu care poti sa pui mana pe resursele unui stat.
Armele politice
Armele economice
Armele militare.

Daca o tara nu-si doreste sa-si vand resursele, se intervine politic.
Daca nu merge, atunci se intervine economic.
Si daca nici asa nu merge se intervine militar.
De altfel un scenariu simplu si binecunoscut in lumea intreaga.
FMI este o arma economica de indatorare, scopul fiind acaparearea resurselor.
FMI este o banca.Ce face o banca cand nu-ti mai poti plati datoria ? Iti ia resursa fizica.
In cadrul unui stat, ipoteca o reprezinta toate bunurile tarii respective.

Last edited by oaie_cugetatoare; 01.05.2014 at 21:42:52.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2014, 20:57:28
ignatiu ignatiu is offline
Banned

Data înregistrării: 18.09.2011
Implicit

In Ukraina avem exempul perfect cum ortodocsii necanonici impreuna cu mercenari polo, ital, amer, fac ce fac si alunga poporul ORTODOX.

400 000 de ortodocsi au fost nevoiti sa isi paraseasca locurile natale. Oraselor de milioane de oameni s-a taiat apa, oamenii ortodocsi flamanzesc.

Iar in Romania oamenii tot ortodocsi sunt cu sufletul plin de ura fata de oamenii ortodocsi.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2014, 20:53:05
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
V

Nimeni nu se lupta pentru interese geopolitice.Toata lumea se lupta pe
resurse.Ca folosesc politica pentru a obtine resurse asta este alta problema.
Resurse cat mai eftine, ca sa iasa profitul cat mai mare.
T
Din pacate razboaiele in ultimii 1500 de ani au fost mai ales motivate religios. Resursele se pot cumpara.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2014, 22:20:38
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

ignatiu, ești plătit pentru propaganda asta, sau o faci din convingere? Ar fi mai scuzabilă a doua variantă, însă nu e plauzibilă, pentru că ești mult prea părtinitor, refuzând realitățile negative în ceea ce-i privește pe ruși, dându-le de fiecare dată interpretări convenabile.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2014, 00:40:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
pentru că ești mult prea părtinitor
Vezi cum judecăm , uitand că și noi suntem extrem de părtinitori , fie și intr-o "banală" alegere a unor "prieteni" virtuali . . . !
Lucrurile astea "banale " spun foarte mult despre "credinta" si "dragostea" noastră , despre caracterul si firea noastră . . !
O duminică binecuvantată , Cristian !
Vechi 29.06.2014, 15:32:46
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Vezi cum judecăm , uitand că și noi suntem extrem de părtinitori , fie și intr-o "banală" alegere a unor "prieteni" virtuali . . . !
Lucrurile astea "banale " spun foarte mult despre "credinta" si "dragostea" noastră , despre caracterul si firea noastră . . !
O duminică binecuvantată , Cristian !
Cred că ai dreptate, sufăr de acest păcat, al judecării, și va trebui să-l tratez cu mai multă atenție.
Îmi pare rău că te-am mâhnit. Iartă-mă și dă-mi posibilitatea unui mesaj privat.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2014, 22:18:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Citat:
Îmi pare rău că te-am mâhnit. .
Am raspuns cererii tale imediat ce m-am logat , cu toate că eu am așteptat trei săptamani ca sa-mi răspunzi , dar fară nici un rezultat. . . !
In fine , e bine cand totul se termine cu bine !
Vechi 30.06.2014, 17:53:19
Banned

Implicit

Citat:
pentru că ești mult prea părtinitor, refuzând realitățile negative în ceea ce-i privește pe ruși, dându-le de fiecare dată interpretări convenabile.
Care sunt realizarile negative ale RUSILOR? Te rog sa le numesti cu DOVEZI si nu citate din PROPAGANDA de la RADIO Africa libera.

Cati RUSI (adevarati rusi) ai cunoscut in viata ta. Aceasta este problema romanilor, ei nu cunosc rusi, tot ce stiu despre rusi vine dintr-o sursa de propaganda. Si aceasta este aproape sigur negativa.

Oligarhii/ Baronii care sunt in Rusia si sunt rai, sunt in majoriotate de alte Natiuni decat rusi. Uitate la Ucraina: cel mai bogat este un TATAR, colegul lui de afaceri al doilea ca bogatie are nume de LITUANIAN. Pana si presedintele fost era POLONEZ si actual vine dintr-o regiune plina de refugiati din Bulgaria si alte multe popoare venite de altundeva. Natiunea parintilor si bunicilor lui este trecuta sub tacere.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2014, 18:03:10
Banned

Implicit

In aproape toate declaratile prizionierilor de razboi in timpul lui Stalin, care s-au intors acasa in Germania spun:

RUSII nu au fost rai!

Ba chiar copiii rusilor pe jumatate morti de foame mergeau la gardul lagarului de prizionieri germani, iar prizionierii de mila le dadeau ceva de mancare. Prizionierii germani primeau obligatoriu de mancare pentru ca rusii respectau conventila de la Geneva in privinta tratamentului prizionierilor. Iar pentru ca alimentele erau putine infometau propria populatie rusa.

Si germanii au "respectat" conventia de la Geneva si au lasat sa moare in anii 1941-1942 2 000 000 de prizionieri rusi ortodocsi de foame.
Reply With Quote
Răspunde