![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum 2000 de ani crestinii vorbeau in limbi dupa ce primeau Duhul Sfant prin punerea mainilor, dar vorbeau in limbile de atunci, ca sa propovaduiasca. Doar pentru propovaduire era. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"increstinati" la o secta, probabil acea secta tocmai foarte faimoasa prin "vorbinrea in limbi", mai ales cele "ingeresti", deci..
|
|||
|
|||
![]()
Eu doar ți-am zis ce mi-a spus prietenul meu care a fost de față iar în privința limbilor îngerești am și eu dubii
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce ne-ar interesa pe noi ce zice un medium tibetan?
Iară recomanzi cărți ale ereticilor și păgânilor, în ecumenismul tău mascat. |
|
|||
|
|||
![]()
Incearca sa fii un pic deschis la minte. Nu tot ce vine din afara sferei ortodoxiei este rau. Ba chiar, multe sunt bune.
|
|
|||
|
|||
![]()
abaaaabbbb63, incredibila coincidenta, si dracul spune exact la fel ! Si este si neobosit si inventiv ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-a zis cineva ca minunile celorlalte religii sunt glume ale lui Satana, care ii placaleste sa creada in religii false. I-am pus intrebarea "de unde stii ca acelasi lucru nu se aplica si in cazul religiei tale?". A tacut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa cum singur ai afirmat, tu ai un Dumnezu propriu (evolutionist), care are doar tangent legatura cu credinta ortodoxa (prin botez). Tu mergi la Biserica doar ca sa faci economie la bani, ca psihologul probabil ca te-ar costa cam mult. Si conform credintei tale, probabil crezi ca dracul este doar o sperietoare de fraieri ... si o "scuza populara printre crestini". Daca nu stii cine te inversuneaza si-ti da putere sa lupti impotriva "dogmelor" ortodoxe, iti spun eu, dracul sau slujitorii lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi place sa cred ca sunt pe cont propriu.
|
|