Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2014, 12:41:46
IonJohn IonJohn is offline
Member

Data înregistrării: 21.05.2014
Implicit

Consacrarea, în general, este un act prin care un lucru este separat de un comun și profan pt a fi sacru, sau prin care o persoană sau lucru este dedicat serviciul și adorarii lui Dumnezeu prin rugăciuni, ritualuri și ceremonii.
Consacrarea (sfintirea) poate fi a unui episcop, sau a patru lucruri, care sint, un altar fix, un altar-piatră, a unei biserici, si a unui Potir și Disc. Sfințirea unei biserici este, de asemenea, numita dedicarea sa.
De pe fatima.org, traducere google

Adevărat cuvântul ei , Maica Domnului a reapărut la sora Lucy la 13 iunie 1929 la Tuy , Spania , atunci când într-o viziune mare și sublim , reprezentând Sfânta Treime , ea a anunțat că " a sosit momentul pentru Dumnezeu pentru a cere Sfântului Părinte să facă , în unire cu toți episcopii din lume , consacrarea Rusiei la inima Mea Neprihănită . prin acest mijloc , El promite să salveze Rusia . "
Când Dumnezeu a trimis Fecioarei pentru a transmite comanda lui ca Rusia să fie sfințit , se pare clar că El așteaptă ascultare rapidă de la Papa și episcopii . Păstorii Bisericii , cu toate acestea , a ales să întârzie și , la 19 august 1931 , Domnul nostru Însuși a apărut la sora Lucy în Rianjo , Spania și -a exprimat nemulțumirea , spunând că " face cunoscut miniștrii mei că , având în vedere se urmeze exemplul de regele Franței în amânarea executării comanda mea , ei îl vor urma , de asemenea, în nenorocire . "
Avertizare a Domnului nostru este una gravă , într-adevăr , referindu-se așa cum se întâmplă la porunca Lui , prin Sf. Margareta Maria Alacoque , la regele Franței că el consacră națiunea a Preasfintei Inimi a lui Isus . Regele a ales să ignore comanda și , astfel, condamnat dinastia și scaunul lui de domnie la ororile de revoluție , haos și ghilotina .
Reply With Quote