![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
N-am zis ca-s interzise, fratilor, ci doar ca si ele contin uleiuri (si, implicit, putem face indigestie daca exageram cu ele; noroc ca la grasimi ne ajuta un supliment de bila si enzime pancreatice). Laptele cu ou (chaud-oeuf) era pt trat faringitei. Asta desigur dc nu preferati albastru de metil :). Si apoi dc va paste o raceala, nu cred ca va osandeste nimeni pt un vin fiert, doar sa nu patiti ca Dragos, ca l-am imbatat saracul cu atata dragoste :) (duceti-i careva niste zama de varza, cititi-i un descantec, ceva, nu va e mila ???)
Last edited by fallen; 11.03.2014 at 19:41:47. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
sau ulei essential de cimbru salbatic sau de arbore de ceai care sunt antibiotice naturale si distrug virusi,bacterii si alte necuratii.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Hâc! Pardon, burp, hâc.
|
|||
|
|||
|
OMG, saracul, tot nu si-a revenit! Da' las'ca maine e ca nou! (poate ar tb sa schimbam avatarele ca dc intra un strain zice ia uite ce prostii vb "sfintii" aia...)
|
|
|
||||
|
||||
|
Caut și nu găsesc panaceul hâc ăla universal hâc.
|
||||
|
||||
|
Caut și nu găsesc panaceul hâc ăla universal hâc.
|
|||
|
|||
|
Presupun ca initiatorul acestui thread, a primit destule 'raspunsuri/solutii/idei'...
Off topic-La multi ani, DragosP!... |
|
|