![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din conopida la fel,mancare,salata cruda sau fiarta,piure de conopida,conopida prajita cu usturoi sau ceapa verde,conopida la gratar sau la tava cu sos de rosii. Timp sa ai si putina imaginatie. In rest am mai spus,sunt destui vegetarieni in lume- daca ei pot ,atunci se poate. In rest,se gasesc destule scuze cand ne aparam patimile! Postul pune restrictie la toate genurile de ulei,fie el de masline,de palmier,de seminte sau de cocos!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Romanii nu sunt nici pe departe in halul in care sunt negrii din Africa. Cum a spus un Parinte, saraci, dar cu isfose.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru Corinusha: ce parere ai de linte, naut, mei, & neamurile lor? Noi consumam foarte des in post asa ceva. Singurul impediment e ca, daca as merge in ziua respectiva in audienta la ponta sau base, sa zicem (fereasca Cerul sa am nevoie de aia!) raportul medico-legal in ce ii priveste pe sus-pusii care sunt si sus-numitii ar fi "moarte violenta, cauzata de expunere brusca la concentratii inalte de metan si alti alcani gazosi". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
:)) sincer, nu am inercat linte, naut si mei, desi ma tenteaza. ideea e ca nu am mancat niciodata si ca sa gatesc, ar trebui macar sa am idee ce gust ar trebui sa aiba. Mie imi place sa inlocuiesc carea cu preparate din soia, de exemplu. E si bun si, el mai important, imi tine de foame. |
|
||||
|
||||
![]()
Am si eu o intrebare, o sa para idioata, dar o sa aiba logica mai tarziu.
Gandacii sunt de post?
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred că nu.
Aștept cu interes logica de mai târziu. :)
|
|||
|
|||
![]()
Eu il inteleg pe fratele Patrie si Credinta; cred ca vrea sa foloseasca ingaduinta Bisericii privind fructele de mare ca punct de sprijin. Asa e?
Eu am mincat afide, cicade si greieri (primele crude, aialati prajiti). O sa halesc si termite, daca o avem o primavara umeda, si gasesc dupa post un cuib de Reticulitermes (singura termita indigena de la noi). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca si mierea desi e parte vegetala parte saliva de insecta (albina). Asta din cauza ca Ioan Botezatorul postea cu miere si insecte, iar cum gandacii sunt si ei un soi de insecte.. Desi daca ma intrebi pe mine, mierea da niste veselie pe dinauntru care nu prea rimeaza cu postul. Deci niste lacuste la tigaie ar merge ca mancarica de post.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu-I de mirare de ce cand se pune problema atasamentului de carne&co ,toti plang cu lacrimi cat pumnul ca nu exista cale de supravietuire... Pai normal ca nu exista daca nu ai incercat si altceva pana acum!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|