![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Corect, dar si genul asta de lupta are unele aspecte ce tin de totalitarism. Sunt convins ca o parte insemnata, in perioada potrivita si in poziiile potrivite, ar incepe o noua inchizitie. Adica baza lor cu protejarea libertatii ar fi prima incalcata de ei. Libertatea crestinului sta tocmai in credinta si faptele sale. In primele secole nu tin minte (cand eram si eu mai tanar :)) ) sa se fi organizat proteste si rascoale anti sistem. Un sistem dealtfel opresiv si vadit anticrestin, nu ca in zilele noastre. Sau in perioada comunismului. Proprie crestinilor nu este revolutia si atitudinea violenta. "Dati Cezarului cele ce sunt ale Cezarului si lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu". E bine sa iti vezi de viata ta si atunci cand va veni momentul (pentru ca apocalipsa nu o poti amana si nici nu este rolul tau asta) si c trebui sa faci lucruri ce contravin invataturii Bisericii sa marturisesti si sa suporti cu stoicism consecintele. Asta au facut martirii primelor veacuri. Nu au uneltit si nici protestat pe fata impotriva sistemului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Am precizat că nu mă refer neapărat la exemplul dat de tine (care se referă la cip), ci la modul general de a da credit ”beneficiilor” progresului tehnologic. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu luptam impotriva tehnologiei, dar nici nu o promovam. Cu excemptia cazului in care cazului in care avem un interes. Si oricat ne-am da noi de rotunzi toti facem compromisuri. Acum vorba aia "exista compromisuri compromitatoare si compromisuri necompromitatoare" ![]() Citat:
Nu promovez comoditatea, ci actiunea. Doar ca actiunea asta trebuie indreptata in directia corecta, a vietii crestine, nu a crearii de inamici imaginari si de impunere a unor pareri ca invatatura de credinta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cu masini, destui. Inclusiv mai nou se pare ca unii au si Internet in chilie.
|
||||
|
||||
![]()
........................
|
|||
|
|||
![]()
Unde dai și unde crapă.
|
|
||||
|
||||
![]()
Europarlamentarul Elmar Brok vrea ca imigranții români să fie amprentați. La ce ar ajuta amprentarea
Banuiesc ca stiti stirea. Si Germania nu este singura tara. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand faci o afirmatie destul de generica si generalizatoare, poate sa crape mult mai departe decat te astepti.
Nu cred ca tehnologia in sine e vinovata pentru decadenta morala. Cel mult ajuta pe cei care aleg sa mearga in jos, sa alunece mai usor. Dar poate functiona si invers, adica uite cata sursa de informare ortodoxa este accesibila acum fata de acum 20 ani in urma.
|
|||
|
|||
![]()
Vorbesti de unul anume?
Un exemplu aleator: fara cip, nu erai aici si acum tastand toate chestiile astea. Citat:
Citat:
Bani pierduti inseamna 99.99% bani pierduti definitiv si irecuperabil. Un card pierdut, inseamna 99.99% ca banii sunt inca ai tai. Sau gandeste-te altfel: trebuie sa ajungi undeva cu 10000RON in buzunar, mergi noaptea sau pe un drum nesigur. Nu cred ca te-ai simti foarte confortabil.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|