![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Citat:
Citat:
Am vazut si eu prostia aia sectanta, filmul cu 666. E ceva ca in filmul ala. Semul e rau, dar poti sa il falsifici si atunci ai acoperire. Adica imi iau un 666 "fals". Dec nu poti sa fii impotriva unui singur element cu potential nociv. Daca spui ca esti corect esti corect pana la capat. Daca nu pot crede ca ai un interes sau ca esti manipulat, fie de cineva cu interes fie de niste parannoici. Ps: Nu sugerez ca ar fi cineva interesat (dintr-un alt motiv) de lupta anticip. Cel mult diavolul ca sa creeze diversiune de la aspectee importante: trairea. Citat:
Ca presupun eu, ca asa cred eu... nu au nici o valoare. Repet au fost si altii care au "vazut" nu stiu ce pericole. Au fost si altii care au "vazut" anii in care vine Apocalipsa si au avut acelasi discurs. Citat:
Am așa o senzație că spuneți lucrurile foarte apăsat accentuând pe BOR. Citat:
2. Nu inseamna ca PAREREA unei adunari panortodoxe (atentia nu este vorba despre un Sinod Ecumenic si nu pentru ca nu ar fi catolicii, ca sa nu fiu acuzat de ecumenism, ci pontru ca au fost 7 Sinoade Ecumenice care au statornicit invatatura) are valoare superioara celei a BOR. Pana la urma nu este vorba despre o invatatura de credinta. Tocmai asta este pericolul ca luptatorii anticip vor sa o transforme in dogma. Citat:
Citat:
Citat:
2. Pozitia unei minoritati a propriilor credinciosi. Unei minoritati cu atitudine agresiva si anti Sf Sinod al BOR. Este important. Citat:
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 12.10.2010 00:02:47 |
| Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 19:22:02 |
| Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 03:30:05 |
| Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 12:20:37 |
| Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 21:23:30 |
|
|