Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.01.2014, 00:13:27
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Bun progres, de exemplu cardul bancar. Adica ii dai altuia banii sa ti-i tina. Deocamdata mai sunt si bani normali in circulatie dar cand va fi totul electronic numai de progres nu poate fi vorba.
Pot sa dau ca exemplu cateva lucruri benefice:
- nu stau cu teancul de bani la mine (ar fi bine totusi sa am teancuri );
- daca pierd sau mi se fura portofelul cu cardul nu pierd si banii pentru ca am PIN la card;
- nu se vor mai falsifica bani;
- nu se va mai emite moneda si masa monetara va putea fi tot timpul controlata.

Care sunt efectele daunatoare?
Vechi 03.01.2014, 00:51:37
Banikka Banikka is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Pot sa dau ca exemplu cateva lucruri benefice:

- nu se va mai emite moneda si masa monetara va putea fi tot timpul controlata.
Aveți o perspectivă extrem de simpatică asupra lucrurilor. Masa monetară de mult timp nu mai are acoperire reală în economia reală, în bunurile și serviciile din economie. De mult timp, încă de pe vremea schimbătorilor de bani, banii au devenit "acoperiți" de credit, de "încredere", fără să mai aibă în mod necesar o legătură și acoperire reală în economie. Asta și este una dintre cauzele fundamentale ale crizelor absolut inevitabile ale capitalismului sau economiei de piață liberă, în care bancherii sunt cei mai protejați de legi, de politicieni și de poliție. Masa monetară este în această tradiție la mâna și decizia guvernatorilor băncilor naționale ori a celor private, știut fiind că Federal Reserve nu este o bancă publică, ci una cu capital privat. Dacă Ițak Isărescu vrea mâine să crească masa monetară a banilor virtuali, o crește fără probleme din pix, și chiar fără să dea de fapt socoteală în fața nimănui. La noi cel puțin BNR este stat în stat. Zicea cineva: "dați-mi pe mână banii unei națiuni, și voi face ce voi vrea cu acea națiune".
Vechi 03.01.2014, 00:54:10
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Banikka Vezi mesajul
Dacă Ițak Isărescu vrea mâine să crească masa monetară a banilor virtuali, o crește fără probleme din pix, și chiar fără să dea de fapt socoteală în fața nimănui. La noi cel puțin BNR este stat în stat. Zicea cineva: "dați-mi pe mână banii unei națiuni, și voi face ce voi vrea cu acea națiune".
Nu e stat in stat, raspunde si el in fata acelorasi licurici ca Basescu sau Ponta.
Vechi 03.01.2014, 01:17:36
Banned

Implicit

Citat:
Nu e stat in stat, raspunde si el in fata acelorasi licurici ca Basescu sau Ponta.
Iar licuricii răspund, ca niște veritabili "pontifi" ce sunt, în fața Marelui Licurici sau Purtător de lumină (LUCIFER) cum îi spun ei. Este vorba în cele din urmă de subordonarea ierarhică în Sistem. Dacă Dumnezeu are ierarhia lui în Ceruri și pe pământ, s-a gândit și Diavolul (zisul LUCIFER) să își facă și el ierarhia lui de diavoli și de oameni, care trebuie să lupte cu orice chip pentru putere pentru ca să se înstăpânească asupra sufletelor oamenilor. Și vedem că reușește din plin, ba chiar și cu buna colaborare (sau să-i spunem colaboraționism) al unor pretinși creștini.
Vechi 03.01.2014, 01:27:38
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Iar licuricii răspund, ca niște veritabili "pontifi" ce sunt, în fața Marelui Licurici sau Purtător de lumină (LUCIFER) cum îi spun ei. Este vorba în cele din urmă de subordonarea ierarhică în Sistem. Dacă Dumnezeu are ierarhia lui în Ceruri și pe pământ, s-a gândit și Diavolul (zisul LUCIFER) să își facă și el ierarhia lui de diavoli și de oameni, care trebuie să lupte cu orice chip pentru putere pentru ca să se înstăpânească asupra sufletelor oamenilor. Și vedem că reușește din plin, ba chiar și cu buna colaborare (sau să-i spunem colaboraționism) al unor pretinși creștini.
Nu, ca ei cred in adevaratul crestinism ortodox in care diavolul nu exista, si lumea arata exact asa cum este descrisa de naturalismul metafizic si materialismul dialectic. Noi suntem sectari ca vedem conspiratii, lumea e pe maini bune, se vede cu ochiul liber asta.
Vechi 03.01.2014, 01:40:47
Banned

Implicit

Citat:
Nu, ca ei cred in adevaratul crestinism ortodox in care diavolul nu exista, si lumea arata exact asa cum este descrisa de naturalismul metafizic si materialismul dialectic. Noi suntem sectari ca vedem conspiratii, lumea e pe maini bune, se vede cu ochiul liber asta.
Am mai spus că ei nu prezintă niciun fel de mandat și binecuvântare din partea Sfântului Sinod al BOR, prin urmare ei nu reprezintă poziția oficială a BOR. Dar am văzut că reprezintă pozițiile expirate ale catolicilor și cele obscure ale licuricilor. În ce privește materialismul dialectic, pare-se că între ortodocși este o continuitate de destin. Doar că este la nivelul materialismului istoric, al evoluției societății și al ascuțirii luptei de clasă.

Last edited by Banikka; 03.01.2014 at 21:17:19.
Vechi 03.01.2014, 08:12:26
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Am mai spus că ei nu prezintă niciun fel de mandat și binecuvântare din partea "Sfântului Sinod" al BOR, prin urmare ei nu reprezintă poziția oficială a BOR. Dar am văzut că reprezintă pozițiile expirate ale catolicilor și cele obscure ale licuricilor. În ce privește materialismul dialectic, pare-se că între ortodocși este o continuitate de destin. Doar că este la nivelul materialismului istoric, al evoluției societății și al ascuțirii luptei de clasă.
Aberatii. BOR a spus ca nu e nici un pericol in acceptarea actelor cu cip. Dar din necunoastere (liber consfintita) sau reavointa iar se foloseste diversiunea.
Vechi 03.01.2014, 19:49:16
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Am mai spus că ei nu prezintă niciun fel de mandat și binecuvântare din partea "Sfântului Sinod" al BOR, prin urmare ei nu reprezintă poziția oficială a BOR. Dar am văzut că reprezintă pozițiile expirate ale catolicilor și cele obscure ale licuricilor. În ce privește materialismul dialectic, pare-se că între ortodocși este o continuitate de destin. Doar că este la nivelul materialismului istoric, al evoluției societății și al ascuțirii luptei de clasă.
Nesimtirea ma enerveza. Am si eu o intrebare: unde am scris eu (e a doua oara cand sunt acuzat de ineptia asta) ceva ce reprezinta pozitia catolicismului? Si daca nu se gaseste nimic de genul asta bunul simt ar presupune sa se ceara scuze.
Vechi 03.01.2014, 00:57:38
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Aveți o perspectivă extrem de simpatică asupra lucrurilor. Masa monetară de mult timp nu mai are acoperire reală în economia reală, în bunurile și serviciile din economie. De mult timp, încă de pe vremea schimbătorilor de bani, banii au devenit "acoperiți" de credit, de "încredere", fără să mai aibă în mod necesar o legătură și acoperire reală în economie. Asta și este una dintre cauzele fundamentale ale crizelor absolut inevitabile ale capitalismului sau economiei de piață liberă, în care bancherii sunt cei mai protejați de legi, de politicieni și de poliție. Masa monetară este în această tradiție la mâna și decizia guvernatorilor băncilor naționale ori a celor private, știut fiind că Federal Reserve nu este o bancă publică, ci una cu capital privat. Dacă Ițak Isărescu vrea mâine să crească masa monetară a banilor virtuali, o crește fără probleme din pix, și chiar fără să dea de fapt socoteală în fața nimănui. La noi cel puțin BNR este stat în stat. Zicea cineva: "dați-mi pe mână banii unei națiuni, și voi face ce voi vrea cu acea națiune".
Deviem de la subiect. Dar... revenind la subiect... intr-o postare anterioara spuneati ca exista institutii publice care solicita obligatoriu plata cu cardul. Asteptam exemple.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30