![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De curiozitate, la patriarhie se mai intră fără card, fără vreo legitimație prevăzută cu cip? Mă gândesc că pe vremuri erau doar paznici și securiști de pază; poate odată cu febra raționalizării cheltuielilor, precum și din rațiuni de securitate, se vor gândi sau poate au făcut-o deja să implementeze un sistem flexibil și modern de acces pe baza unor carduri inteligente. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ps: La un moment dat si cei care utilizau ca moneda de schimb pieile de animale au trebuit sa treaca la moneda metalica. Ii zice progres al societatii.
|
|||
|
|||
![]()
Există deja în țară instituții publice unde serviciile se prestează numai dacă beneficiarul primește cardul. Însă am auzit că se pregătește un card pentru sistemul de sănătate. Cumva credeți că acel card va fi un simplu accesoriu de decor al asiguratului?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Si am mai zis ceva in postarea anterioara, dar s-a omis, se pare. Se numeste evolutie. Societatea umana, odata cu descoperirile tehnologice si informatice evolueaza si unele lucruri se modifica. Este rau? Inca o data: ne legam de forma si uitam fondul. Credem ca luptam cu diavolul cand de fapt ii facem misiunea mai usoara.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cipul ăla în viitor nu va mai fi pe card, ci în tine.
Îmi vine să râd ca prostul prin casă. |
|
|||
|
|||
![]()
E bine ca ne-ai lamurit, sa nu ne mai agitam..
|
||||
|
||||
![]()
Inca o data: in afara de parerea personala, care este baza afirmatiei?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cipul nu. Oricum nu de gigi ala de dupa coltz care acum te poate face cu un buletin fals pentru 500Euro.
|
||||
|
||||
![]()
Sunt stocate datele pe cip si securitatea este mai ridicata.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|