![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu le calc in picioare principiile parintilor ei, incerc sa le respect pe cat pot, insa ei imi calca in picioare toate celelalte aspecte care ma definesc pe mine. Eu aici vroiam sa ajung... Sunt barbati credinciosi care lasa mult de dorit in ceea ce priveste moralitatea. Si de asemenea sunt mai in varsta ca mine. Asadar... asta e primordial? Sa fiu credincios? Sa fiu neaparat mai mare? Faptul ca o respect, o apreciez si o iubesc nu este mai presus de asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca a venit toamna, astepti sa vina din nou primavara: http://www.youtube.com/watch?v=nKlxWA3xEgE |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce abureli.
|
|||
|
|||
![]()
Marea problema e faptul ca esti ateu, nu doar varsta. Teoretic nu te poti casatori la biserica, deci ea va trai necununata. Ea practic va trebui sa aleaga intre Dumnezeu si tine. Chinuie-te sa devii credincios, si eu am fost agnostic, e ca un fel de boala.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum adica ai mai avut iubiri si au trecut? Ce fel de dragoste e asta de trece asa repede? Ah, banuiesc ca te referi la indragosteli si "iubirea" bazata pe sex, caci atunci cand iubesti, iubesti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu inteleg treaba asta cu alegerea... Daca m-as fi opus credintei ei, intelegeam. Dar eu sustin religia, nu doar pentru ea, ci pentru oricine e fericit in pozitia de credincios. Suna de parca Dumnezeu m-ar respinge, ar pune X la absolut orice lucru fac eu, fie el bun sau rau, doar pentru ca sunt ateu. Daca mi-as traii viata facand lucruri bune, pentru ca asa cred eu de cuviinta, nu ar insemna nimic? Cineva care face greseli pe care eu nu le fac, insa este credincios, este mai presus de mine? Deci judecata nu se face dupa faptele savarsite, ci dupa credinta? Last edited by wolfye; 16.12.2013 at 15:25:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cauta un duhovnic bun si mai sfatuieste-te si cu el. Spovedeste-te sincer si spune-i si duhovnicului ce ne-ai spus noua. Roaga-te si Insusi Dumnezeu iti va da raspuns prin acel duhovnic. Noi pe aici ne dam cu parerea, dar altceva se intampla cand te afli sub epitrahilul duhovnicului. |
|
|||
|
|||
![]()
Ignorati comentariul asta, l-am scris din greseala si nu-l mai pot sterge.
Last edited by wolfye; 16.12.2013 at 23:12:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Aveti dreptate- insa e mai bine sa actionati la modul concret! nu stiu- cautati-o (presupun ca va "descurcati" sa o gasiti!), discutati intre 4 ochi, si daca intradevar e asa cum ziceti si va iubeste si ea, atunci va fi bine!
Insa inainte de a discuta cu parintii ei este bine de a aveea voi doi o pozitie comuna, si atunci si parintii ei (doar sunt si ei oameni) vor intelege! De asemenea, trebuie gandite la modul foarte matur si serios si aspecte practice- in ce domeniu veti dori sa studiati si sa lucrati, in ce localitate veti urma mai departe scoala (evident ca e de dorit ca amandoi sa urmati in acceiasi localitate scoala), modul cum va veti intretine pe perioada studiilor, etc. Din moment ce Dumnezeu v-a dat sansa asta, atunci e bine sa faceti tot ce e omeneste fizic posibil pentru a a valorifica. |
|