![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel care pe tine insuti te conduce la Iad. Pe langa el, TOATE celelalte sunt minore. Crima, e un pacat minor. De ce? Pentru ca este foarte putin probabil sa comiti o crima, nu trebuie sa-ti faci griji pentru asta. Dar sunt alte lucruri, teoretic mult mai marunte, care trebuie sa te ingrijoreze cumplit, pentru ca o data ce ai pierdut batalia cu ele, soarta ti-e pecetluita.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ai vrea tu sa te pegatesti pentru vremurile care vor veni? E un exercitiu de vointa sa incerci sa traiesti diminuand pe cat posibil influentele acestei lumi deja satanizate. Nu putem fi si pe placul lumii si pe placul lui Dumnezeu. Desigur, renuntarea la documentele electronice nu e singurul ingredient necesar pentru mantuire, insa este important. Putin post, putina rugaciune si Dumnezeu ne ajuta sa ne descurcam si fara acestea. Tu mi-ai spus parerea ta, eu ti-am spus-o pe a mea. N-are rost sa ne certam. Iarta-ma pentru jignirile personale adresate. Iti respect alegerea, respecta-mi-o si tu pe a mea si gata. Last edited by antoniap; 09.12.2013 at 19:55:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti off-topic, stii asta. Cine nu intelege un verset din Biblie, ca cedl pe care l-am postat? Doar un ateu ca Mirean.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bună scuza...
Să înțeleg că tu ai dreptul să le dai altora în cap cu ortodoxia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intreb cum de pe tine nu te vede Adminul ca sa-ti dea un ban?!? Ne-ar scuti de multe replici rauvoitoare din partea ta. Unde este înțeleptul? Unde e cărturarul? Unde e cercetătorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înțelepciunea lumii acesteia? Căci de vreme ce întru înțelepciunea lui Dumnezeu lumea n-a cunoscut prin înțelepciune pe Dumnezeu, a binevoit Dumnezeu să mântuiască pe cei ce cred prin nebunia propovăduirii. I Cor. 1, 20-21 Omul firesc nu primește cele ale Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt nebunie și nu poate să le înțeleagă, fiindcă ele se judecă duhovnicește. I Cor. 2, 14 |
|
|||
|
|||
![]()
Asta ai inteles, ovidiu b? Cam putin si pe deasupra si gresit. Incearca sa urmaresti firul conversatiei inainte de a face afirmatii ca cea de mai sus. Doar un sfat bun pentru tine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai să-ți traduc (văd că iarăși vorbesc limbi străine): pe un user l-ai făcut ateu, iar eu sunt curios care esența ortoxiei din punctul tău de vedere?
Last edited by ovidiu b.; 09.12.2013 at 23:22:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vrei sa discutam despre esenta ortodoxiei, alege topicul potrivit. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|