![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Normal ar fi sa ii cerem politicos statului sa nu ne mai asculte telefoanele, sa nu ne mai urmareasca internetul si sa dea camerele de luat vederi jos, nu sa acceptam si alte rahaturi pentru ca tot suntem in rahat pana-n gat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Una e sa discuti despre ceva si alta e sa jignesti cum faci tu. Sunt mai multi care au pozitia ta, dar nu jignesc si nu desconsidera oamenii. Agresivitatea ta sminteste mai mult decat sustinerea unor cipuri, din mandrie nu poti suporta ca cineva sa te contrazica. Nu ai invatat ceva din ce s-a intamplat pe celalalt forum? Era firesc ca nu erai deranjat de atmosfera agresiva de pe forum, cand erai in elementul tau, supararea ar fi fost daca era prea multa liniste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu stii cu adevărat nimic despre ei.Banda magnetica si codul de bare sunt o etapa, cipul in acte alta etapa, unul a vazut samanta ,altul butasul ,deja pomul (cipul pe mana)va fi lepadarea completa.Probabil ei au vazut ca ajuns la stadiul de pom va fi irezistibil ,ceva sanse fiind in stadiile de început ca samanta sau arbust.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vorbim de amprenta ca mod de confirmare a identitatii, nu e mai diferita decat o poza. Dosarul medical nu cred ca ti-l da nimeni "la purtator". Nu stiu la ce fel de scanare te referi. Citat:
Biometria nu mai e de mult problema, cam de cand au aparut cartile de identiate cu poze. Citat:
Un curs de engleza, ceva?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine te impiedica? Dar cine o sa te asculte? Pe urma, daca te simti urmarit, ar trebui la o adica sa desfiinteze si politia. Si jandarmeria. N-ai observat ce urat se uita la tine cand sunt in patrulare, ca si cand ai comis o infractiune? In definitiv, ce ti-e teama ca ar putea afla despre tine? Oricum, asta NU este o problema religioasa cum au incercat sa o dea unii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E o diferenta nu atat de subtila dar chiar si asa, nu ma mir deloc ca ti-a scapat. Citat:
Eu v-am invitat pe voi astia cipofobi, sa va judecati ideile in raport cu Sf. Traditie si Biserica, ori vad ca refuzati asta sistematic, preferand statutul de robotei fara minte si ascultatori, dar ascultatori doar de o bucati care va convine. Si indiferent ce va place voua sa credeti, judecati, mai exact judecati ca acea bucatica este adevarat si restul Bisericii care nu cred in ea, se afla in eroare. Si pe baza a ce? Teologie ortodoxa? Nu. Sf. Traditie? Nu. Aduceti pasaje din Scriptura unde vedeti scris "cipuri" desi nu scrie si apelul la autoritatea infailibila a unei maini de oameni, care iarasi, e in contradictie cu ce invata Ortodoxia. Si aveti tupeul sa va numiti ortodocsi si mai mult sa zicei ca ala e sau nu e, dupa cum va da sau nu dreptate. Citat:
Citat:
Ca sa nu mai vorbim ca atunci cand cineva zice ca semnul fiarei este codul de bare, banda magnetica, si se dovedeste de generatia urmatoare de cipofobi ca n-ar fi asa, mai poti spune ca ideea a fost venita printr-o revelatie??
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.11.2013 at 17:49:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ba chiar ai inceput cu acuzatii aiurea, ca cica cei care se opun cipofobilor au atitudini sectare si ti-am cerut sa demonstrezi asta si ai esuat ca o balena pe uscat.
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu o intrebare? Daca avem acte biokilometrice ce facem ?
|
|
|||
|
|||
![]()
"The biometric identification card is a critical element here,” Durbin said. “For a long time it was resisted by many groups, but now we live in a world where we take off our shoes at the airport and pull out our identification.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Vor fi două mari categorii de CI. Una simplă, care va conține doar acel cip, conținând datele de pe cardul de sănătate și un al doilea tip, mai profesionist, să spunem, care va conține acele date biometrice și datele de pe cardul de sănătate", spune Cătălin Chiper, secretar de stat MAI. Ce inseamna lucrul asta ? Vom avea 2 tipuri de card, unul cu cip mic si unul cu cip mare. Daca aveti ceva impotriva luati doar cipul mic, daca nu, luati cipul mare. Important e sa-l luati. ![]() Nu exista nici un motiv pentru care un asemenea card sa fie impus. Doar spaga si dorinta unora de a ne controla din ce in ce mai mult. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|