![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O buna parte din moralitatea comuna se sprijina din pacate pe spiritul de turma si teama de judecata celuilalt, nu pe credinta si insusirea cu motivatii persoanale a unor valori morale. Citat:
Dar stim si motivul, si atat timp cat nu se vindeca boala, nici simptomele nu dispar. Dar ce repede te-ai razgandit. ![]() Dar bun si asa, e bine ca pana la urma am ajuns la o convingere comuna. Sper ca atunci cand o sa ai copii, daca o sa ai, sa-i educi in ideea asta si mai ales sa afli si tu pana atunci DECE, ca sa nu le spui doar ce sa faca si DECE sa faca asa si nu altfel.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.11.2013 at 11:27:47. |
|
||||
|
||||
![]()
de ce? lumineaza-ma...
si tot nu mi-a raspuns la intrebare... |
|
|||
|
|||
![]()
De ce ce? :))
Detalii personale doar pentru prieteni. Nu ca n-as mai fi facut si exceptii, dar am promis sa nu se mai repete :)
|
|||
|
|||
![]()
Dar la ce nu mi-ai rapuns, este: de ce sa nu astepti pana la casatorie?
Va raspund acum: pentru ca suntem oameni si nu roboti, pentru ca suntem facuti si din trup, nu numai din suflet! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/dogmati...esc-69013.html Apropo, cum intelegi tu credinta? Mergi in fiecare duminica, macar o ora la Sf. Liturghie? Te-ai spovedit macar o data in viata?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si oricum, nu inseamna ca daca nu te-ai casatorit virgin/virgina nu esti credincios/credincioasa! Am inteles- nu este bine nici a fi dastrabat/dastrabata (a schimba partenere/partenerele ca pe ciorapi ), insa nici sa cadem in extrema cealalta! |
|
||||
|
||||
![]()
Florin a raspuns bine, suntem oameni, a fi om inseamna automat a gresi, a pacatui. Si daca te casatoresti virgin/virgina, ce sanse sun sa nu pacatuiesti in acelasi fel, doar ca, cu gandul?!
Mai bine pacatuiesc cu un singur om, fizic, decat sa pacatuiesc cu n cu gandul. A fi om inseamna utomat a-ti pune intrebari, a-ti imagina, a creea scenarii. Zi-mi tu om care nu face asta. Zi-mi tu om cae nu pacatuieste/nu a pacatuit (in afata e Iisus Hristos). Alin, ce sa-ti povestesc, ce detaliu personal mare ti-am cerut. Nu e ca si cum te-am intrebat cu cate femei daca te-ai casatorit virgin/esti virgin, te-am intrebat un simplu casatorit sau necasatorit? o intrebare la care trebuie sa raspunzi pana si pe un amarat de CV. Dar mai bine ne ascundem dupa deget si vorbim de altii, ca e mai simplu. Alin, cum intelegi tu credinta? ca sa-ti pun eu aceeasi intrebare care i-au pus-o lui Florin. |
|
|||
|
|||
![]()
De unde știi care e extrema, când tu nu știi care e punctul de referință?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un test grila, rapid: A) Criteriul dupa care judeci ce este moral sau extrem este: 1. Invatatura Bisericii 2. ............ (completati la alegere) B) Sunteti credincios dupa: 1. Invatatura Bisericii 2. Imaginatia proprie
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|