![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sti la ce m refer.
Omul se casatoreste virgin, apoi logic, nu mai e virgin, iar apoi, in timp e foarte probabil sa vrea sa vada cum e si cu altele poate asa simte, poate pentru ca prietenii ii zic una si alta, depinde de persoana. Sau poate nu mai doreste sa fie si cu alta. Totul tin de fiecare persoana in parte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: ceea ce nu te omoara, te face mai puternic...intelegi tu la ce ma refer |
|
||||
|
||||
![]()
Nu, nu știu.
Eu cu prietenii am alte subiecte de discuție decât despre (prea)curvăriseală.
|
|||
|
|||
![]()
Fotbal și politică???
|
||||
|
||||
![]()
Prea mult, prea greu, prea de la țară.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In fine, nu va iese sa faceti pe prostul, dar fie... |
|
||||
|
||||
![]()
Dar poate chiar sunt prost. Cine știe?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca e pregatit sa-si insuseasca logica asta. Deocamdata la el, vizavi de femeie, toate lucrurile sunt cu inimioare roz.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fii în pace, ești liber să ai opinia ta, dar să iei aminte că opiniile tale nu se potrivesc cu învățătura BO. Și ține minte (ceea ce deja ți s-a mai spus sub o altă formă): creștinismul nu e numai o afacere de Duminică, ci e o strădanie de toate zilele. Last edited by ovidiu b.; 26.11.2013 at 21:04:12. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|