![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Luati-va cipuri, fratilor, daca nu vreti sa ascultati de cine trebuie! Last edited by antoniap; 20.11.2013 at 11:51:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricum, actualul colectiv monahal de la Petru-Voda este o, ma scuzati, cloaca de neo-legionarism, misticism, si paranoia quasi-patologica.
Si eu cred, sincer, intr-o teorie rationala a conspiratiei: cred ca bogatii au format din vechime societati secrete, cu scopul de a domina intr-un mod cit mai aproape de controlul absolut. Cred ca aceste grupari sunt inspirate si ajutate de tot felul de entitati malefice, deopotriva din lumea fizica si din planul spiritual. Insa nu accept antisemitismul, misticismul si paranoia antisociala si antitehnologica (si dupa cum se vede, si ipocrita pe deasupra). Acum multi ani, la intrarea intr-o discoteca, ma amuzam ca ni se puneau niste stampile celor care platisem, ca sa fim recunoscuti daca iesim nitel din cladire. Ma amuza ca se punea pe dosul mainii drepte sau chiar pe frunte. Nici unul dintre cei de acolo nu era paranoic, sa creada ca e "semnu' lu' bau-bau". antonia, o intrebare tehnica, presupunind ca poti raspunde fara infame subterfugii sectariste si/sau muieresti: Iustin Pirvu, pe vremea cind era in inchisoare, purta un numar. Era si el "lepadat"? :)))) Si, sincer, daca te lepezi in necunostinta de cauza, ce?! Sau chiar in cunostinta: nu faci decit sa inlocuiesti o religie cu alta, despre care se presupune ca ar/va fi contrariul celei dintai. Daca esti om, si nu mamaliga mucegaita, iti asumi consecintele. Pina la capat. Chiar fie acel capat unde se intilnesc dreptele paralele. Last edited by Barsaumas; 20.11.2013 at 12:02:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In conditii de libertate, daca accepti un numar al carui semn este 666 in locul numelui, te lepezi de botez. Nu spun eu. Citeste Apocalipsa, capitolul 13. Daca n-ai chef sa te informezi pe aceasta tema din surse crestine, discutam in limbi diferite. Agitatori sunt apostolii cipului si, implicit, ai minciunii. Ai dreptate, acestia nu trebuie crezuti. Last edited by antoniap; 20.11.2013 at 12:16:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Botezul nu e ceva ce mi-am asumat constient. Nici nu aveam cum, hein? Asa ca pot sa fac ce vreau cu el, acum. |
|
|||
|
|||
![]()
Desigur, daca nu mai vrem sa fim crestini, avem acest drept. Avem ,, drepturile omului'' si mergem oriunde cu ele, dar nu in Rai. Mantuirea nu e obligatorie, asadar. Hristos S-a rastignit cu un scop. Trebuie sa-I fim recunoscatori pentru Jertfa Sa, nu sa-l rastignim si noi prin pacate si prin neascultare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce cipul are semnul 666? Unde scrie asta, unde imi poate arata cineva unde e acel 666? Antonia, mai inceteaza te rog cu apostolii cipului, ca nu esti in masura sa inventezi apostoli. Tu CNPul l-ai primit de bunavoie? Nu-i asa ca il primesti la nastere si esti OBLIGAT sa il ai, ca altfel efectiv nu existi??! Si tu ai un numar, la fel ca toti de pe pamant, ca se numeste CNP, ca se numeste social security number sau in alt fel... Deci, in concluzie, toata lumea s-a lepadat, inca de cand s-a inventat CNPul, care, cumva este de fapt 666 (vezi aceleasi "profetii" si discutii pe tema CNPului - search google). Nu mai conteaza ce e in sufletul omului, conteaza ca are un numar. Nu conteaza ca e crestin, ca defapt el nu este crestun ca s-a lepadat din cauza ca are CNP... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Serios, acum, e atit de infantila ideea ca un obiect iti poate induce apostazia, ca imi vine sa mor de ris. E clar ca Iustin Pirvu, requiescat in pace, se sclerozase la batrinete, chiar mai rau decit mosii obisnuiti, avind in vedere ca inchisoarea politica i-a slabit organismul si nervii. Daca "cipul subcutanat" ar fi produsul unei societati cu o moralitate de fier, atunci da, l-as accepta; mai mult, l-as dori. Adevarul e ca jalnica noastra specie, din care avem canonul sa facem parte, nu prea stie sa isi gestioneze libertatea. Last edited by Barsaumas; 20.11.2013 at 14:32:50. |
|
||||
|
||||
![]()
La fel poti pune intrebarea daca cainle care are implantat CIP ca sa poti sa il iei cu tine in strainatate e inseamnat tot cu 666? Si ala e cip implantat. Inseamna ca familia care are cainele cipuit s-a lepadat?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tare. Pai in blocul meu sunt enspe caini domestici (bichoni, caniche, pekinezi, yorkies), asa ca suntem anatema cu totii, cu ai de au caini cipuiti in primele rinduri. Aleluia! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|