![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragos P are si el dreptul sa isi exprime parerea. Chiar daca nu concorda cu alte idei sa nu vedem in asta rautate .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Că mie îmi pare un băiețaș fără nimic în scăfârlie, e treaba mea. Că tu-l vezi rupt din stele, e povara dumitale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e autorul moral, e autorul direct, ca la ordinele lui s-a luat decizia. De preoti nu imi aduc aminte totusi sa se fi revoltat cand a fost omorat. Acum e usor sa dai vina pe popor, dar tu ca biserica ce ai facut atunci, macar ai condamnat actul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si e o atitudine inteleapta.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.10.2013 at 13:05:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De parca Ceausescu ar fi avut vreun mandat divin, n-ar fi fost instaurat de comunistii care au persecutat Biserica si pe omul de rand. Si "poporul" a aflat dupa ce s-a intamplat toata tarasenia, a fost pus in fata faptului implinit. Iar autorii, au dus-o si o duc mai bine ca niciodata, poporul trage ponoasele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"N-ai avea nici o putere asupra Mea, dacă nu ți-ar fi fost dat ție de sus."(Ioan,19) Asta cu dusul bine al celor nelegiuiti care ne conduc si au facut rele e clarificat in psalmul 72. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceausescu nu a fost ales de popor in primul rand, regimul comunist a fost ilegal din start. |
|
|||
|
|||
![]()
Personal, imi pare rau ca nu se implica.
|
|
|||
|
|||
![]()
...până nu l-a mai îngăduit. Nu l-am omorât noi, Anita, l-au omorât ai lui, trădătorul-de-neam trădat el însuși.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca popa securist, se grabea ,deupa orice spovada, sa mearga la tanti secu' sa dea cu subsemnatu',despre ce mai fac si spun enoriasii ! Desigur, nu putem generaliza, au fost si multi preoti(cei adevarati,care merita respect !) care, s-au ferit de aceste treburi sau au cautat sa le ocoleasca, sau daca nu s-a putut ,au incercat sa spuna numai lucuri banale,astfel incat securitatera sa-i considere neinteresanti ! Insa fenomenul a existat, si acei preoti zelosi pentru cauza sistemului, cauta si acum sa refaca vechea propaganda bolsevica ! |
|