![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Când aud că Ceaușescu a făcut și fapte bune... Mda, și în Rusia sunt biserici în care Stalin e închinat prin icoane. Ăia nu-s preoți, îs "pochi". |
|
||||
|
||||
![]()
Să fii sănătoasă dacă dumneata socotești "binele" "dăcât" prin numărul și calitatea croasantelor unse-n Alpi.
Știi tu: cam greu și cu croasantu' uns si cu sufletu-n Rai! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Numai un DragoșP - "P" vine de la proastă pricepere a cuvintelor? că în "pacefăcător" nu-și are obârșia sigur acest "P" - poate pune croasantu' înaintea celor deja amintite: rugători, anahoreți, călugări de-soare-făcători prin îndurarea Domnului. Ți-o fi foame, mititelule. Sau te gândeai la un croasant-duhovnicesc precum Părintele Paisie Aghioritul făcea referire la "feliuțele de tort" pe care Dumnezeu le are pregătite pentru noi. Hm! Bun băiet! Last edited by stireana; 22.10.2013 at 11:16:55. |
|
||||
|
||||
![]()
Hai să fii binecuvântată și tu franțujii tăi!
Pace. Și poftă bună la croasanți.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce-mi plac binecuvântările făcute cu pumnalul! Mă topesc, nu alta! Ortodox sadea, ce mai?! |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dragos P are si el dreptul sa isi exprime parerea. Chiar daca nu concorda cu alte idei sa nu vedem in asta rautate .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Că mie îmi pare un băiețaș fără nimic în scăfârlie, e treaba mea. Că tu-l vezi rupt din stele, e povara dumitale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi ,neamul omenesc suntem inclinati sa vedem numai raul din ceilalti. Eu nu spun ca Ceausescu trebuia sa ramana. Dar cei care l-au omorat stiau ca relele pe care urmau sa le faca ar fi intors poporul la Ceausescu. Lasa croasantele ,dar ca sa deviez de la subiectul topicului ,cum vezi tu familia franceza ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca popa securist, se grabea ,deupa orice spovada, sa mearga la tanti secu' sa dea cu subsemnatu',despre ce mai fac si spun enoriasii ! Desigur, nu putem generaliza, au fost si multi preoti(cei adevarati,care merita respect !) care, s-au ferit de aceste treburi sau au cautat sa le ocoleasca, sau daca nu s-a putut ,au incercat sa spuna numai lucuri banale,astfel incat securitatera sa-i considere neinteresanti ! Insa fenomenul a existat, si acei preoti zelosi pentru cauza sistemului, cauta si acum sa refaca vechea propaganda bolsevica ! |
|