Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.09.2013, 21:41:04
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Si noi vrem tot asta. Dar voi vreti s-o realizati prin omorare. Asta este problema.
Dar sa stii ceva si copiii fac mizerie si galagie. Acum sa fim cinstiti.
Si cei care nu (mai) au copii mici sufera in parcuri din cauza copiilor si la bloc.
Si dorim ca voi sa va educati copiii (asa cum am fost si noi educati pe vremuri) sa respecte linistea si curatenia.
Copiii sunt copii, se joaca, faca mizerie, alearga, cum puteti sa ii comparati cu cainii!!??????????? Copiii sunt draguti, e mai mare dragul sa ii vezi!
Cine sufera din cauza copiiilor? Nu cred ca exista cineva sa fie deranjat!
Reply With Quote
Vechi 11.09.2013, 21:46:24
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Copiii sunt copii, se joaca, faca mizerie, alearga, cum puteti sa ii comparati cu cainii!!??????????? Copiii sunt draguti, e mai mare dragul sa ii vezi!
Cine sufera din cauza copiiilor? Nu cred ca exista cineva sa fie deranjat!
Eram sigura ca asa o sa spuneti. Vezi acum cum se instiga oamenii?
Uite asa faceti pe 3 fire si pe alte forumuri: parinti impotriva celor fara copii, oameni care vor eutanasie impotriva celor care nu vor si etc. A iesit o lupta generala.
Ba da, sunt multi deranjati din cauza tipatului lor. Nu-i compar cu cainii, dar daca voi va plangeti, am si eu dreptul sa-mi spun necazul.
Ea incearca si tu sa dormi sau sa citesti sau sa lucrezi ceva si sa-ti tipe copiii.

Nu am nimic cu copiii, doar vroiam sa spun ca ar trebui sa ne respectam reciproc.Nu numai noi trebuie sa va intelegem pe voi. Trebuie si invers.

Last edited by sophia; 11.09.2013 at 21:48:41.
Reply With Quote
Răspunde