![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 12.09.2013 at 11:08:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine sufera din cauza copiiilor? Nu cred ca exista cineva sa fie deranjat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite asa faceti pe 3 fire si pe alte forumuri: parinti impotriva celor fara copii, oameni care vor eutanasie impotriva celor care nu vor si etc. A iesit o lupta generala. Ba da, sunt multi deranjati din cauza tipatului lor. Nu-i compar cu cainii, dar daca voi va plangeti, am si eu dreptul sa-mi spun necazul. Ea incearca si tu sa dormi sau sa citesti sau sa lucrezi ceva si sa-ti tipe copiii. Nu am nimic cu copiii, doar vroiam sa spun ca ar trebui sa ne respectam reciproc.Nu numai noi trebuie sa va intelegem pe voi. Trebuie si invers.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 11.09.2013 at 20:48:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi pare rau sa va spun dar,cu tot respectul,ati pierdut contactul cu realitatea. Last edited by Pelerin spre Rasarit; 11.09.2013 at 21:06:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu am inceput eu toata agitatia pe acest fir. Veniti aici si imi aruncati tot felul de provocari si invinuiri si cum ati fi vrut sa reactionez? Cand va spun tot timpul ce dorim noi, care este problema si nu vreti sa intelegeti. Ca sa incepeti pe urma instigari din partea parintilor. Tot timpul puneti copiii astia inainte. De ce? Eu nu m-am legat de copii. Am spus de la bun inceput ca nu vreau instigari intre grupuri, ca mi-e frica de ele. Ca ceea ce se intampla in tara nu-mi place. In numele acestor copii ajungem sa se balacareasca toti oamenii. Chiar asa? Si cum poti sa spui ca nu faceti reclama eutanasierii? Tot timpul numai asta se scrie aici! Pelerin, credeam ca ma stii pana acum si imi stii suferinta legat de copii. Si veniti tot timpul si imi pedalati pe suflet cu copiii vostri. Practic imi spuneti ca voi aveti voie sa faceti si sa spuneti orice aici pe forum, iar eu nimic. Cam asa suna acest mesaj. Voi aveti voie sa protestati, sa ne raniti, sa va laudati cu copiii vostri, sa ne calcati in picioare pentru ideile voastre, iar eu nu am voie nici sa spun ca ma deranjeaza galagia copiilor, n-am voie sa-mi sustin o idee, sa-mi spun o parere, n-am voie sa am o durere. Nimic. De ce ma faceti in toate felurile? Nu ma cunoasteti si nu stiti ce probleme si suferinte am eu. Iubesc si copiii. Foarte mult. Si nu am putut sa am. Si am destule probleme din partea parintilor cu copii (oamenii fara copii sunt rai, sunt asa, sunt asa, nu pune mana, nu aia, nu aia. Acum imi mai reprosati si asta. Chiar nu mai pot. Am un finut si il iubesc mult. Am renuntat sa-mi iau un catel pentru ca mama lui nu suporta cainii si n-as mai vedea copilul in veci. Copil n-am, catel n-am voie sa am. Unii au totul, altii nimic. Am tot spus intr-una ca si eu vreau sa nu mai fie caini pe strazi si sa nu se mai intample orori. La fel ca voi. Doar ca eu nu pot, nu sunt in stare sa-mi inchipui macar cum vor muri acesti caini. Stiu cum sunt oamenii. Va fi cumplit. Voi sunteti acolo, faceti ce vreti. Gata am incheiat discutia.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 11.09.2013 at 23:17:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamna nu stiu ce suferinte aveti in legatura cu copii,sincer nu este treaba mea,nici nu am comentat asta,nici nu mi-as fi permis,nu intru in detalii personale din viata unor oameni.Este ceea ce intelegeti dvs.Si da,avem tot dreptul sa vorbim pt copii nostri si dvs nu aveti nici un drept sa vorbiti despre ei cat timp ii puneti la egalitate cu un caine.Si da,conteaza mai mult copii nostrii decat toate parerile despre caini sau decat toti cainii chiar daca pt siguranta lor,in lipsa de orice alta solutie,ar trebui sa-i eutanasiem pe toti cainii din tara asta.Si este problema dvs sa nu va convina din motive personale si este treaba noastra sa ne aparam copii,cu orice pret,nu maidanezii.Va invit sa adoptati maidanezi si sa-i tineti in casa.In caz contrar sa nu ne spuneti despre ,,copii vostrii"si cum sa ii aparam.Nu aveti nici un drept moral,nici unul.Cand veti fi in situatia noastra puteti vorbi,altfel nu este corect sa ne dati sfaturi intr-o situatia care,practic,pe dvs nu va afecteazs cu nimic.Pe noi da si daca trebuie sa-mi apar copii si nici o autoritate nu ma ajuta va extermin toti cainii maidanezi care imi ies in cale fara mila pt ca nu imi risc familia pt ei.Luati-i acasa daca vreti sa-i aparati.Sau investiti bani sau faceti ceva concret.Doar cu vorbe nu salvati cainii si nici noi nu ne aparam copii.
Nimeni de aici doamna nu a iesit sa masacreze caini pe strada.Nu-i mai vrem pe strazi,nu avem nici o problema sa fie adoptati sau tinuti in adaposturi,sau eutanasiati sau ce vreti.Dar nu pe strazi.Si nu sa ne puna pe noi in pericol sau pe copii nostrii.Si daca nimeni nu face nimic atunci trebuie sa ne aparam singuri,si pe copii nostrii.Nu are nimeni nimic cu dvs doamna si eu personal va rog,cu toata politetea de care sunt capabil,sa ne intelegeti disperarea de parinti.Cum pe dvs va sperie soarta patrupedelor si pe noi ne sperie ideea sa ne vedem copii intr-un sicriu sau mutilati.Va rog sa intelegeti ca dorim exterminarea lor ca ultima metoda dar sub nici o forma nu vom mai accepta situatia de pana acum,cu ei pe strazi.Daca va fi asa in continuare atunci ne vom apara singuri,daca nu intereseaza pe nimeni.Toti care iubiti cainii faceti ceva concret sau lasati-ne in pace cu lectii de iubire pt rasa canina.Eu am si caine si familie si de aceea vorbesc,nu din auzite.Stiu si ce inseamna si grija pt caini si dragostea pt copii,de aceea incerc sa spun ceva,pt ca stiu ambele laturi ale problemei.In fine dvs spuneti ce credeti si noi vom face ce trebuie si Dumnezeu cu judecata fiecaruia. Last edited by Pelerin spre Rasarit; 11.09.2013 at 23:39:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce se apeleaza le eutanasiere (moarte fara durere)? Pentru ca numarul cainilor este imens si nu sunt atatia doritori sa se ocupe in mod concret de ei. Nici adaposturi si nici bani pentru intretinerea lor, suntem o tara saraca. Mai este un aspect: alocatia lunara a unui copil este de 42 Ron iar pentru un caine tinut in adapost se cheltuie cel putin dublu. Daca sunt bani si adaposturi sa fie tinuti acolo, dar NU in strada. Pana la urma nu mai mira pe nimeni ca se cheltuie mai mult cu un caine decat cu un copil sau un bolnav. Asta este tara noastra, macar pe strada, in parcuri si in locurile publice sa fim in siguranta. |
|