![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai ce e mai bine? Sa rada copiii la scoala de tine ca ai doi tati? Sau sa n-ai nici tata, nici mama, nici un loc pe care sa-l numesti casa?
|
|||
|
|||
![]()
O anormalitate nu poate vindeca alta.
|
||||
|
||||
![]()
stii, imi aduce aminte de un articol in care autorul a zis o idee care se nimereste aici.
Și, foarte important. Fără argumentul cancer. Argumentul cancer e eroarea logică prin care încerci să sugerezi că ceva are valoare absolută, comparându-l cu ceva mult mai oribil.Pentru că orice obiect studiezi, există ceva mai oribil. Am chelie, da’ măcar nu am cancer. In mod ironic, autorul a zis dupa ceva vreme, ca da, homosexualii ar trebui sa adopte, ca orfelinatele sunt nasoale (si cand cineva l-a tras de mana cu privire la argumentatie, a zis ca nu e cancer, fara a explica de ce) dar pentru mine, se aplica perfect aici.
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 09.08.2013 at 02:19:40. |
|