Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2013, 22:10:13
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
De unde stii cum sunt cei din alte natii?
Uite ,fata nasilor sta la Paris in camera cu o tanara din Mauritius ,indianca banuiesc
Indura destule ,si nu la capitolul curatenie .
Aceasta tanara e si ea un om ca oricare altul ,cu defecte si parti bune ,de ce sa atribuim romanilor numai rele?
Nu cumva pt ca nu avem ochii prea curati ,vedem partile murdare ?
Ca si cum am pune la ochi ochelari fumurii ,vedem totul in culori sumbre .
Eu stiu familie din America ,tineri care stau intr-o zona cu prea putini romani.
Se intalnesc la sfarsit de saptamana ,7-8 familii ,se ajuta intre ei ,merg la biserica ,la evenimente ,botezuri ,nunti ,sarbatori.
E pacat sa blamam.
Eu cred ca Dumnezeu ne scoate in cale oameni mai putin agreabili tocmai pentru a ne ispiti si a ne invata cum sa ne purtam

Pana nu ne spuneti dvs care anume sunt experientele dvs traite cu romanii din strainatate,ideile pe care le aruncati mai sus nu prea spun nimic.
Ca eu am ochi curati sau murdari,asa ramane de vazut...pana una alta,eu raman aceasi realista dintotdeauna,nu ma inclin nici in favoarea sentimenatlismelor si nici in favoarea urii de neam.

Adevarul este undeva la mijloc,nu sunt romanii neamul cu mot in frunte,pentru mine orice om din orice natie este important daca urmareste binele.
Ortodoxia nu este numai a romanilor,rusilor,grecilor si sarbilor.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote