![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa să faci, sa iubești adevarul!
Iți sta mai bine decât sa fii trufaș și fariseu frate! |
|
||||
|
||||
![]()
Vezi, așa e frumos, sa recunoști: "știu ca e periculos pentru mine, știu că pierd timpul pentru mântuire, dar ma bucur când știu că sunt important pentru frați!" Spunând adevărul ești cel mai frumos, frate Daniel_Ortodox. Când ești fariseu îngâmfat sună a chimval răsunător.
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută.
Mulțumesc pentru gîndul curat și senin. Am spus adevărul și înainte, iubite frate. Dar văd că am fost înțeles greșit. Mai ales de cei ce sunt în literă și nu în duh, frații înșelați neo-protestanții dar și frații de suferință creștini. Rămîn cu cele ce am spus, dorindu-le. Dar mai importanți sunt frații decît mine. Să mă ierți, iubitul Domnul. Și să nu fiu off-topic, amintesc, toți cei ce sunt uciși, de alți oameni, pentru că nu Dumnezeu pune alți oameni să-i ucidă, "Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu", da? Dumnezeu cînd ucide un om, nu îl ucide prin alți oameni, decît prin cei mai mari cu putință (Ilie, Petru), cu scop pedagogic, exemplele sunt extrem de rare și nu se repetă, deci toți cei uciși de alți oameni merg în Rai. De ce? Pentru că nu au mai avut șansa să se pocăiască, le-a fost luată șansa de a se întoarce la Dumnezeu, a-și plînge păcatele, chiar necredincioși, pentru că prin botezul sîngelui, al suferinței lor, al lacrimilor lor, Dumnezeu, prin harul său, prin milostivirea Sa, îi curățește de toată întinăciunea și îi primește la nunta Mirelui Ceresc. Redau din ce îmi amintesc că spune Sfîntul Ignatie Brancianinov, în cartea sa, Sufletul după moarte. Bucurii. Last edited by Daniel_Ortodox; 22.06.2013 at 22:54:37. |
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari pentru schimbarea semnaturii tale , semn ca ramai aici si asta conteaza draga Daniel !
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută.
Măi, binecuvîntaților. Să vă dea Dumnezeu sănătate la toți. Toți absolut toți. Sănătate sufletului, inimii, trupului și minții. În ordinea asta. Și să mă iertați și pe mine, că mult vă necăjesc. Și să nu ucideți pe nimeni, niciodată, în nicio circumstanță și împrejurare. Bucurii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult la interpretarea ta? Ca nu am auzit nici un duhovnic care sa aiba aceeasi opinie cu tine, ca violenta e rea in orice caz si ca nu exista tari, ca sunt doar niste linii desenate de niste lideri. Dar stii la cine am auzit fix interpretarea asta? Martorii lui Iehova si o grupare schismatica din cadrul adventismului. Ambii cred ca au inteles ei corect Scripturile(luminati de Sfantul Duh, bineinteles, ba chiar adventistii cu asta se lauda cel mai mult, ca au inteles ei corect Decalogul. Evident au inteles prost si porunca cu ziua Domnului.) Acum avem doua optiuni. Sau imens de multi ortodocsi au inteles prost scripturile, si Danut+2 grupari aflate diamentral opus fata de ortodoxie pe spectrul crestinismul sunt in adevar, sau, mai probabil, Danut greseste. Citat:
In rest, cum ar spune englezii, burden of proof, iar acela e pe umerii tai. Citat:
Citat:
Ca sa dau un exemplu simplu: daca tatal meu imi da un catel, si eu il las sa moara de foame sau sa fie sfasiat de alti caini, ca eu sunt prea ocupat sa invat, inseamna ca sunt un idiot. Chiar daca tata crede in drepturile animalelor. Cam asa e si cu Tatal.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce imi plac standardele duble.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Daca eu si Biserica Ortodoxa avem pareri diferite, inseamna ca Biserica greseste. De ce? Pai eu am citit Biblia." Asa gandeste orice neoprotestant. Jos de pe pedestal, sau te dau eu, intr-un fel sau altul.