Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.06.2013, 11:01:34
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Nu pot sa nu fiu rautacios... dar nu cumva 70% din romani au votat... PNL + PSD?

Adica tocmai cei care sterg pe jos cu Romania si Constitutia Romaniei, cu Biserica si valorile morale ale tarii astea.. ?

Pai nu e clar ca PNL-ul este o adunatura de masoni, deci luptatori directi cu Biserica, iar PSD-ul este o adunatura de nomenclaturisti, comunisti cu state vechi, care sunt atei si carora nu le pasa de Biserica?

Pe scurt: ne meritam ce am votat?

Si ca sa termin: Basescu a fost singurul presedinte al tarii care: 1. S-a dus la Biserica in mod constant; 2. A avut un duhovnic mare si stabil la Rohia; 3. A cerut sa se faca rugaciune pentru tara la fiecare pas important pe care l-a facut..
Pacat ca s-a sters cu el pe jos... de Voiculescu & Latrinele X.

Iertati-mi rautatea...
Reply With Quote
Vechi 10.06.2013, 11:14:14
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Nu pot sa nu fiu rautacios... dar nu cumva 70% din romani au votat... PNL + PSD?

Adica tocmai cei care sterg pe jos cu Romania si Constitutia Romaniei, cu Biserica si valorile morale ale tarii astea.. ?

Pai nu e clar ca PNL-ul este o adunatura de masoni, deci luptatori directi cu Biserica, iar PSD-ul este o adunatura de nomenclaturisti, comunisti cu state vechi, care sunt atei si carora nu le pasa de Biserica?

Pe scurt: ne meritam ce am votat?

Si ca sa termin: Basescu a fost singurul presedinte al tarii care: 1. S-a dus la Biserica in mod constant; 2. A avut un duhovnic mare si stabil la Rohia; 3. A cerut sa se faca rugaciune pentru tara la fiecare pas important pe care l-a facut..
Pacat ca s-a sters cu el pe jos... de Voiculescu & Latrinele X.

Iertati-mi rautatea...
Nu stim ce ar fi facut si Basescu.
Daca era asa de credincios nu ar fi fost sustinator al Rosiei Montana si gaze de sist
Un credincios e corect ,nu aservit intereselor straine
Reply With Quote
Vechi 10.06.2013, 12:14:05
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Dar ce, mai aveți cumva impresia că în campaniile electorale se spune ceea ce cu adevărat au intenția să facă? Dincolo de faptul că a fost cea mai slabă campanie de după '90, nu cred că am văzut nici măcar o dezbatere serioasă, ci au fost doar atacuri de-o parte și de alta, ceea ce s-a spus și se spune în campaniile electorale nu este decât propagandă electorală, în niciun caz lucrurile pe care cu adevărat au de gând să le facă. Ați auzit cumva pe cineva să discute despre modificările la Constituție, astea de care se discută acum și de vreo câteva luni încoace, înainte de alegeri? Înainte a fost doar propagandă electorală, discuții ioc! Iar acum după ce au ajuns la putere pot să își facă de cap, și așa până peste patru ani rumânii, în majoritate "ortodocși", vor fi uitat cele ce s-au întâmplat și se vor întâmpla.

În ceea ce privește "credința" sau "responsabilitatea" autentică față de această țară și față de jurămintele pe care le-au făcut, se vede treaba că nu știți pe ce lume trăiți, sau poate știți și treceți, ca atâția alții, cu vederea. Aproape toată clasa politică de după lovitura de stat din decembrie '89 nu a făcut decât să aservească Rumânia intereselor prăduitorilor imperialiști occidentali și kazari. Și evident slugăii și-au luat și ei partea lor. Nici măcar PRM-ul și Vadim nu au făcut ceea ce trebuia și puteau să facă; din nefericire, nu au făcut decât să facă separatisme în naționalism și să ducă naționalismul rumânesc în derizoriu. Dar poate că nici nu le era prea mult rezervat în scenariu. Oricum, într-un anumit sens, poate au făcut chiar mai mult decât le era scris de scenariști să facă. Dar a fost prea puțin, iar Rumânia a fost și este din nefericire văduvită de o dreaptă autentică, tradționalistă, creștină, conservatoare, și care întru adevăr să prezinte un proiect viabil pentru rumâni și societatea rumânească, care să prezinte cu adevărat o voce și un proiect reprezentativ pentru rumânii creștini și ortodocși.

L-ați auzit cumva pe Băsescu, pe neamurile lui, sau pe slugăii lui să vorbească ceva împotriva homosexualității? Nu ați auzit ce a spus acum câțiva ani în direct la o emisiune "Nașul" la B1 TV, cum că în Rumânia ar exista un procent de 20% homosexuali? Nu pot să îmi dau seama dacă era în stare de trezie când a spus această aberație, dar faptul că un președinte poate să facă astfel de afirmații la ore și emisiuni de maximă audiență ar trebui să ne spună cam totul. Oricum nu am auzit ca el să se opună amendamentului despre care se vorbește pe acest thread, și nici nu cred că se va opune. "Băiețașii deștepți" au agenda lor secretă, ocultă pe care trebuie să o pună în practică dacă vor să mai rămână la putere sau în jocuri. Cine nu se supune planurilor Ocultei Occidentale (sau ocultelor catolică, masonică, ecumenistă, economică și financiară, sau altor oculte infracționale și interlope) o să cam zboare din peisajul decizional al politicii "rumânești" și în general din politică, mai ales că în Rumânia nu există alternativă de dreapta autentică, tradițională, conservatoare. Cine ar vrea să braveze cu un steag creștin (ortodox) prin politică nu prea are pe ce baze să o facă, pentru că "ortodocșii" nu l-ar susține, nu ar avea "spate" asigurat pentru a face o politică în acord cu Ortodoxia Creștină.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2013, 12:27:02
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ba se va ajunge acolo si chiar mai departe, "drepturile" homosexualilor sunt un pretext, scopul ultime este de a declansa o persecutie "legala", chiar "morala" (dupa standarde inventate) impotriva crestinismului.

Si sunt abia la inceput de drum, ceea ce e mai rau inca nu a venit.

Trista este reactia apatica a Patriarhiei, care nici macar nu s-a pronuntat impotriva articolului in cauza.
Tocmai pentru a evita o situație ca asta – căsătoria în biserică a homosexualilor –, Patriarhul a cerut să se specifice că ea înseamnă unirea între un bărbat și o femeie. Nu mai poate fi acuzată de discriminare.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2013, 12:37:38
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

E România, nu Rumânia.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2013, 13:01:59
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Tocmai pentru a evita o situație ca asta – căsătoria în biserică a homosexualilor –, Patriarhul a cerut să se specifice că ea înseamnă unirea între un bărbat și o femeie. Nu mai poate fi acuzată de discriminare.
Slabă consolare.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2013, 13:12:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Ba tocmai, astea doua articole se bat cap in cap.
Daca este interzisa discriminarea, nu li se poate interzice casatoria, pentru ei asta este discriminare.

Daca amendamentul trece, discriminare va fi sa spui ca nu s-au nascut asa, ca nu e normal asa, discriminare o sa fie sa le spui asa ceva copiilor tai in timp ce la scoala li se va spune exact opusul si vor fi pusi sa marturiseasca si ei asa, treptat discriminatoriu si intolerant va fi si discursul preotului care va condamna homosexualitatea si tot ce decurge canoni de aici.

Dupa cum vezi, CopyPonta a inceput deja discutii pentru ca aceasta prevedere sa nu fie prezenta in forma finala, desi se pare ca a trecut de vot.
Vechi 10.06.2013, 13:14:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Slabă consolare.
Ba tocmai ca nu e nici o consolare, de fapt aceasta mentiune mai mult ii ajuta decat ii dezavantajeaza, creand iluzia ca a ramas un pic de decenta in Costitutie.

Nu vor avea casatorie, dar vor avea "parteneriate civile", aceeasi chestie in fond.

Si vor cere copii in adoptie, pentru ca ca le refuza adoptia este discriminare.
Vechi 10.06.2013, 13:14:47
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Nu stim ce ar fi facut si Basescu.
Daca era asa de credincios nu ar fi fost sustinator al Rosiei Montana si gaze de sist
Un credincios e corect ,nu aservit intereselor straine
Unele persoane care locuiesc in prezent in Rosia Montana sustin ca Presedinele Basescu a fost sutinut in ambele capanii electorale de Gold Corporation.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2013, 13:17:40
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ba tocmai ca nu e nici o consolare, de fapt aceasta mentiune mai mult ii ajuta decat ii dezavantajeaza.

Nu vor avea casatorie, dar vor avea "parteneriate civile", aceeasi chestie in fond.

Si vor cere copii in adoptie, pentru ca ca le refuza adoptia este discriminare.
Tocmai d'aia am zis de slaba consolare.
Pentru că, în mod normal, cele două articole n-au cum să treacă amândouă în același timp.
De aceea, consider cu tot discernământul că Patriarhia BOR doarme-n papuci acum.
Dormit care-i va costa scump. Și pe români, în genere. Indiferent de sex, rasă, "orientare" religioasă, ca să parafrazez articolul cu pricina.
Reply With Quote
Răspunde