![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
ultima bomba:Doua lesbiene au organizat PARADA HOMOSEXUALA A COPIIILOR ! Scopul ascuns al paradelor homosexuale din intreaga lume : ACCEPTAREA SI LEGALIZAREA PEDOFILIEI !
http://deveghepatriei.wordpress.com/...ea-pedofiliei/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sutem prima tara majoritar ortodoxa pe cale de a legaliza homosexualitatea ,"uraciunea pustiirii" Preotii deja au luat atitudine ,indeamna la rugaciune ,citirea psaltirii ,pt a nu se ajunge la legalizarea homosexualitatii. E adevarat , suntem un popor slab ,dupa ce ne-au vandut bogatiile subsolului vor sa ne ia si sufletul ,s-a spus de catre preoti. Sa nu acceptam ,sa luptam cu rugaciunea. |
|
||||
|
||||
![]()
Homosexualitatea e deja legalizată. Nu despre asta e vorba: e vorba de încercarea de a băga pe ușa din dos (scuze) alte perversiuni și de a tăia orice șansă de a mărturisi adevărul cu privire la acest tip de desfrâu încriminat și-n VT și-n NT și-n Sfânta Tradiție.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sunt abia la inceput de drum, ceea ce e mai rau inca nu a venit. Trista este reactia apatica a Patriarhiei, care nici macar nu s-a pronuntat impotriva articolului in cauza. Oricum, un lucru nu-l inteleg, ce motive ar avea romanii sa vina la vot pentru a vota noua Constitutie? Despre un punct foarte important, pentru care deja si-au exprimat acordul - reducerea numarului de Parlamentari, eventual Parlament unicameral, nici macar n-am auzit discutandu-se.
|
|||
|
|||
![]()
Eu tot nu inteleg de ce e tot timpul bagat in seama Remus Cernea. Orice prostie ar spune se creaza o dezbatere nationala de parca jumatate din romani ar fi vorbit prin vocea lui. La fel ca in cazul icoanelor din scoli, tot el fiind la origine (Moise era in organizatia lui de 3-4 membrii). Acum nu mai are nici organizatie, e singur, si e privit ca un guru, toti trebuie cel putin sa se gandeasca la ce prostie a mai nascocit luna asta.
De ce sprijina ateii, care nu sunt homosexuali, drepturile acestora: exista un singur motiv, si la Cernea si al altii, pentru ca e ceva impotriva Bisericii, ei asta nu suporta, religia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vazut la stiri un tanar, care se declarase gay, dar caruia ii trecusera "gargaunii" datorita tatalui sau, care era preot protestant. Acesta a avut rabdare cu fiul sau, i-a explicat, s-au rugat impreuna si in final baiatul s-a trezit si si-a dat seama ce greseala ar fi facut. Dar mai stiu un caz, in care un tanar de 20 ani a devenit gay, dupa ce a avut o serie de prietene. Ghinionul lui, ca familia l-a sustinut in acest demers. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil mai esti inca victima iluziei ca presa este oarecum independenta, interesata de binele cetateanului, principiala.. Oricum, nu trebuie sa te simti prea rusina, multi romani sunt victima iluziei astea si mai rau, sunt si conectati iremediabil la masina asta de minciuni, in asa hal incat practic nu mai pot gandi cu capul lor (desi e drept, indoielnic ca ar fi incercat vreodata).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
In unele state din SUA, printre care si California, merg astia cu propaganda prin scoli si le dau la copiii de gradinita o hartiuta in care scrie ca nu vor rade de copiii care vor fi gay,lesti,trans. De cand, ma rog, copiii de gradinita au capacitatea sa isi dea seama ce inseamna sa fi gay?
Eu am inteles ca este vorba de o suma mare de bani. Adica, politicienii astia si cei care sustin miscare asta primesc mari sume de bani din partea UE,SUA si alte tari. Si stim ca ptr. bani, unii oameni sunt in stare sa isi vanda si mama. Acum au mai gasit o gagauta. Homosexualii omorati de Hitler. Nu mai comemoram evreii, comemoram si homosexualii din lagare. Parintele Savatie Baștovoi a fost silit sa termine emsiunea "Pietrele Vorbesc" din cauza unor interviuri de genul acesta: "Pietrele vorbesc" - Ce se intampla atunci cand politicienii si homosexualii isi dau mana Dl.Virgiliu Gheorghe a vorbit in conferintele sale despre Spirala Tacerii, un fenomen descoperit de o cercetatoare germana. Pe scrut, 80% din populatie vor spune ca opinia publica(mass-media) chiar daca ii sugruma acel "adevar", iar 20% nu vor fi de acord, insa vor tacea. Dansul explica mai bine decat mine. aici:Sinele si identitatea omului