Citat:
În prealabil postat de catalin2
Usere Cezar, ceea ce incerci tu este sa bagi pumnul in gura sa nu mai scrie cineva despre ecumensim.
Tu alegi sa lupti impotriva adevarului, sa iti expui doar conceptiile tale si sa ataci pe cei ce spun ceva ce nu concorda cu adevarul tau.
|
Cătăline, chiar pe topicul dedicat ecumenismului am cel puțin două postări în care îmi exprim clar poziția față de ecumenism, precum și una în care comentez puțin, foarte puțin dar în sens pozitiv, un material de folos privind ecumenismul, pe care l-a recomandat Decebal.
Ca urmare: unde e de fapt obiectul reproșurilor tale? Cum poți tu arăta, concret, că eu sunt un filoecumenist și că mă opun celor care fac critica ecumenismului? De unde așa concluzie năzdrăvană? Chiar că mă amuzi, cum nu-ți închipui!
Cred că pur și simplu ți-ai făcut o grilă de lectură a postărilor mele din care eu nu pot ieși decât ecumenist. Cum reușești performanța asta, nu știu. Poate îți mai ștergi lentila, totuși.
P.S. Dacă te supără că îl prețuiesc pe Mihnea, ei bine: nu îl prețuiesc ca ecumenist ci ca om, ca om pe care îl admir pentru însușirile lui și pentru anumite fapte care au rodit frumos în viața lui privată și publică.