![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Florin, cred că interpretezi într-un mod forțat și cam superficial un cuvânt, pe care doar îl bănuiești de semnificații și conținuturi ascunse.
Lumea întreagă, după cădere, este sub puterea celui rău, însă Hristos o înnoiește și o sfințește mereu. De aceea Biserica are atâtea slujbe de sfințire, pentru fiecare lucrușor: pentru a-l scoate de sub puterea vrăjmașului și a-l reintegra în ordinea dumnezeiască. Recunosc că și eu am reținere dacă ar fi să cumpăr, de exemplu, un computer „Diablo”. Îmi repugnă să fac o astfel de alegere. Dar dacă aș avea la serviciu un astfel de computer, pe care nu eu l-am ales, cred că aș face abstracție de numele pe care i l-a pus producătorul din motive de marketing. Chiar dacă în ebraică yahoo ar fi o blasfemie, mai trebuie să afli și dacă cel care a ales numele știa asta. Omonime sunt cu duiumul, și dacă le-am cunoaște pe toate, ar trebui să nu mai pronunțăm o grămadă de cuvinte. Să trăim în Biserică și să nu ne temem de nimic! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi nu-ți spusei că vorba românească "fă-te frate cu dracu până treci puntea" e greșită? Puntea o treci sau poate nu, dar cu dracu sigur rămâi frate, măi române... P.S. Chiar așa, NPriceputule, mă amuză să mi te imaginez tastînd pentru forum la un computer Diablo, printînd citate din cartea lui Pleșu la o diavoliță de imprimantă, scanând jpg-uri cu un drăcușor de scanner și vorbind de pe un telefon cu firul adînc îngropat...:)) Susținînd sus și tare că te afli în serviciu ... divin. (Hi,hi, hi!...) |
|
|||
|
|||
![]()
yahoo: Yesterday wAs born a Happy bOy in our hOspital !
Cred că de aici vine cuvântul, dacă e să mergem pe logica asta... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana acum nu am vazut nici un argument cat de cat plauzibil in acest sens. Sa nu strecuram tantarul si ...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu ne facem frate cu el; îl punem în slujba noastră; sau a binelui; sau așa ne imaginăm...
![]() Last edited by N.Priceputu; 30.05.2013 at 13:10:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
sunt sigur ca n-ai inteles mare lucru
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să trăim în Biserică, da, cu discernămînt. Dar devine din ce în ce mai greu să alegi binele de rău în lumea în care trăim.
|
||||
|
||||
![]()
Pentru mine argumetele sînt destul de plauzibile ca să mă îngrijoreze numele acestui domeniu. Și am dat indirect încă alte cîteva exemple pe care oricine le poate găsi singur pe saituri cu înjurături în ebraică.