![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un vechi prieten si excoleg de scola, ajuns bogat, imi arunca in fata ceva jignitor, de genul asta, acum un an si jumatate. Asa uite, de asta, chiar oameni mai intelepti si mai valorosi ca mine, nu doar pacatosul de mine, ajungem sa nutrim ginduri ultrastingiste, de admiratie pentru autorii istorici de corectii sociale prin metode neconventionale: revolta armata si terorism. Care, cam des in ultima vreme, sunt din ce in ce mai benefice, in comparatie cu globalizarea, monopolismul, saracia, controlul, etc. De aia am ginduri de lehamite si dispret profund, si chiar ura profunda, cind trec pe linga sedii de partide "democratice" sau sedii de firme ale unor magnati. E o placere sa stii ca, poate cindva, intr-o statiune balneoclimaterica de binefacere, apartinind FEMA sau altei organizatiuni de genul, te vei putea intilni cu cei care te-au privit cindva ca pe un loser-by-default doar pentru ca ai mai putin ca ei, si nu poti/nu vrei sa ai mai mult. Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 08.05.2013 at 14:32:17. |
|
||||
|
||||
![]()
A atins altceva. Nu esența.
Niciodată n-am vorbit la persoana a 2-a referindu-mă la cineva anume sau la persoana 1 făcând un exemplu din mine. Spre deosebire de alții. Lumea materială n-a fost și nici nu va fi vreodată dreaptă. Asta e, așa a lăsat-o Dumnezeu. Nevoile particulare ale cuiva nu sunt și nici nu trebuie să ajungă vreodată să legitimeze furtul, crima, violul, minciuna. Însă dacă vouă vi se pare ochei, să fiți sănătoși. Fiecare dă seama de tâmpeniile proprii.