Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2013, 16:50:14
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
O alta marturie: http://www.homosexualitate.ro/stiuacum.html
" 1. Așa m-am născut și nu mă pot schimba, pentru că este ceva genetic.
Am înghițit această gălușcă. Am citit multe cărți ca să găsesc răspuns la întrebările mele - de ce sunt atras de același sex. Majoritatea cărților îmi spuneau că nu mă voi putea schimba, că nu există nici o soluție. Dar tot ce știam din cărțile pro-homosexualitate era că asta era ceva înnăscut și că trebuie să mă accept așa cum sunt.
Sunt aceleasi idei demente care au dus la aparitia Eugeniei si a Nazismului si care au nenorocit o gramada de oameni la inceputul sec XX. Doar ca acum se promoveaza asta ca un lucru normal, pentru ca homosexualii au ajuns la putere. In rest este exact acelasi lucru, si atunci si acum se afirma ca homosexualitatea e ceva genetic.
Reply With Quote
Vechi 11.04.2013, 18:01:41
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Implicit

Stiati ca in Australia s-a introdus o lege prin care heterosexualitatea este o infractiune? Si vor sa introduca si in scoli un program prin care sa promoveze aceasta idee, cum ca daca esti hetero si te multumesti cu asta, inseamna ca ii urasti pe homosexuali, ca esti homfop etc.

In Romania manualele nu mai sunt acreditate daca nu sunt impartiale cand vine vb. de oriantarea sexuala. Tot in manuale se descrie familia normala ca fiind ceva depasit si se promoveaza familia cu 3-barbati,femei,1 barbat 2 femei,1 femeie 2 barbati.
Si noi trebuie sa adoptam pozitia inertului care nu zice nimic ptr. ca altfel tipa si mai tare grupurile tacanite? Da' ce, crestinii nu sunt discriminati si pusi la zid, numai homosexualii?

Cred ca din toata Europa, romanii sunt cei mai pasivi si lupta cel mai putin ptr. a isi apara drepturile si valorile. In Franta cate proteste s-au facut impotriva scoaterii cuvantului de mama si tata din buletine, impotriva casatoriilor gay si au fost pe putin un mil de oameni. E foarte trist ce se intampla intr-o tara asa zis ortodoxa.
Reply With Quote
Vechi 11.04.2013, 18:05:22
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Stiati ca in Australia s-a introdus o lege prin care heterosexualitatea este o infractiune? Si vor sa introduca si in scoli un program prin care sa promoveze aceasta idee, cum ca daca esti hetero si te multumesti cu asta, inseamna ca ii urasti pe homosexuali, ca esti homfop etc.
unde ai citit asta?
Reply With Quote
Vechi 11.04.2013, 19:28:43
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
unde ai citit asta?
http://www.dailytelegraph.com.au/new...-1226497360980
Reply With Quote
Vechi 11.04.2013, 20:00:24
N.Priceputu
Guest

Implicit

Ceea ce înțeleg eu din articolul ăsta este altceva: și anume că se cere să nu se mai ia ca normă heterosexualitatea, se încearcă să se schimbe, artificial, mentalitatea adolescenților că celelalte forme de sexualitate sunt anormale. Nici asta nu este bine, însă e altceva decât ce a afirmat Parascheva.
Reply With Quote
Vechi 11.04.2013, 20:14:56
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Ceea ce înțeleg eu din articolul ăsta este altceva: și anume că se cere să nu se mai ia ca normă heterosexualitatea, se încearcă să se schimbe, artificial, mentalitatea adolescenților că celelalte forme de sexualitate sunt anormale. Nici asta nu este bine, însă e altceva decât ce a afirmat Parascheva.
Da, e altceva, dar e totusi indoctrinare foarte periculoasa. Ce e si mai rau e ca dupa ce o sa-i indoctrineze pe ai lor or sa vina incoace.
Reply With Quote
Vechi 12.04.2013, 14:47:33
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
cred că Parascheva a făcut confuzie între heterosexualitate și heterosexism.
Reply With Quote
Vechi 12.04.2013, 20:02:59
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
cred că Parascheva a făcut confuzie între heterosexualitate și heterosexism.
Asta nu schimba faptul ca se incearca o inginerie sociala, o manipulare care are ca scop schimbarea mentalitatilor si transformarea minciunii in adevar.
Reply With Quote
Vechi 12.04.2013, 04:51:47
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Intr-adevar nu are nici o legatura cu ceea ce a scris doamna Parascheva si chiar nu inteleg de ce exagerarile sunt atat de iubite.
Este vorba de o lege care sa impiedice atitudinea homofoba,limbajul acid la adresa persoanelor homosexuale si orice comportament de acest gen:

Citat:
"It involves ignoring, making invisible or discriminating against non-heterosexual people, their relationships and their interests.
Tot in Australia a fost obtinut acum cativa ani in instanta,legat de accesul intr-un pub frecventat de homosexuali,interzicerea ca persoane heterosexuale sa patrunda in incinta deoarece,ii agresau,isi bateau joc de ei etc.
Personal mi se par de bun simt aceste masuri,atata vreme cat nu se vor duce cu ele spre o alta extrema.Insa eu nu am citit niciunde pana acum ca heterosexualitatea ar fi devenit sau este pe cale sa devina o ilegalitate in Australia,ci atitudinea homofoba.Cand afirmam niste lucruri sa cautam totusi sa ne bazam si pe niste argumente mai solide.
Vechi 12.04.2013, 09:27:11
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Intr-adevar nu are nici o legatura cu ceea ce a scris doamna Parascheva si chiar nu inteleg de ce exagerarile sunt atat de iubite.
Este vorba de o lege care sa impiedice atitudinea homofoba,limbajul acid la adresa persoanelor homosexuale si orice comportament de acest gen:

Tot in Australia a fost obtinut acum cativa ani in instanta,legat de accesul intr-un pub frecventat de homosexuali,interzicerea ca persoane heterosexuale sa patrunda in incinta deoarece,ii agresau,isi bateau joc de ei etc.
Personal mi se par de bun simt aceste masuri,atata vreme cat nu se vor duce cu ele spre o alta extrema.Insa eu nu am citit niciunde pana acum ca heterosexualitatea ar fi devenit sau este pe cale sa devina o ilegalitate in Australia,ci atitudinea homofoba.Cand afirmam niste lucruri sa cautam totusi sa ne bazam si pe niste argumente mai solide.
Da, ai dreptate, e departe de ceea ce a afirmat Parascheva, poate ea are alte stiri, nu trebuie neaparat sa faci legatura intre articolul ala si ce a afirmat ea, e greseala mea. Dar eu vad un tipar, uite de exemplu si in Suedia, copiilor li se inoculeaza inca de la gradinita ca nu exista el sau ea.

http://www.nytimes.com/2012/11/14/wo...ines.html?_r=0
Reply With Quote
Răspunde