![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
[quote=iuliu46;514348]Si cum sa fie toti morti daca Satana ii ispiteste si se aduna neamurile cata frunza si iarba ca sa faca razboi cu tabara sfintilor si sa inconjoare cetatea cea iubita ? Citat:
"Iar ceilalți morți nu înviază până ce nu se vor sfârși miile de ani..." (Apoc.20,5)
Last edited by centesimusundecimus; 08.04.2013 at 14:21:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai vedem ca ceilalti nu inviaza pana ce Satana nu e aruncat in iezerul de foc. |
|
|
|||
|
|||
|
Unde "vedem" asta?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Doi lautari dintre care cel putin unul ( si ma refer la 99 ) mai si stie ca minte cu nerusinare pentru ca nu pare prost. V-ati incurcat cu una din cele mai eretice secte si nici altora nu le dati pace. De curiozitate, cati ortodocsi sau catolici vin pe forumul vostru sa va predice "adevarul " ? |
|
|
||||
|
||||
|
Ce curiozități ai și tu măi Iuliu!
|
||||
|
||||
|
În altă ordine de idei, parcă vreo 2-3 săptămâni fu liniște. Ce pățirăți?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
mai au nevoie de inviere si rasplata (fagaduite de Mantuitorul) cei care au murit dar traiesc in Rai? |
|
|
||||
|
||||
|
Om vedea noi.
De ce nu încerci să citești un catehism? Scrie acolo tot ce vrei să știi.
|
|||
|
|||
|
Sa inteleg ca lucrurile nu sunt clare? Mai ramane de vazut? Eu stiu ca Sfantul Apostol Pavel ne spune
"Fratilor, despre cei ce au adormit, nu voim sã fiti în nestiintã, ca sã nu vã întristati, ca ceilalti, care nu au nãdejde," (1 Tesaloniceni 4:13). Apoi, in versetele urmatoare ne si explica limpede ce se va intampla cu cei care au murit in credinta. Citat:
Eu am inteles, si din Scriptura si din Crez, ca singura nadejde a celor morti in credinta este revenirea Domnului si invierea credinciosilor pentru a-si primi rasplata. Nimic mai mult. Am inteles bine? Lamuriti-ma. |
|
|