Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Dar toate acelea sunt povesti, probabil logice pentru unii dar adevarul nu se supune la vot. Nu poti spune ca daca 99% sau chiar 100% din biologi cred in aceeasi poveste atunci ea este adevarata. Stiinta e ceva foarte precis, am vazut eu acolo unde se construiesc avioane.
|
Si in fizica au fost perioada de exemplu in care majoritatea fizicienilor credeau o teorie gresita si au crezut in ea atat timp cat nu s-au izbit de latura experimentala care a demonstrat ca nu este ok si trebuie una mai buna.
In schimb cu biologia treaba e mai "faina", in sensul ca ei nu pot demonstra ca din cutare animal poate rezulta prin modificari aleatoare cutare animale complet diferit - nu exista nici un experiment care sa poata valida asta.
Deci, trebuie sa avem incredere in ei - de ce sa credem in Dumnezeu cand putem crede in biolog?
Citat:
Pe o poarta intra materiale si pe cealalta ies avioane. Daca vrei sa nu le mai numesc povesti baga pe o poarta niste chimicale si scoate pe cealalta poarta macar un gandac din asta.
|
Nu vazusi ca problema asta s-a rezolvat deja?
Nu tine de evolutionism chestia asta, cum a aparut prima celula cu entropie negativa intr-un univers entropic pozitiv si avand si capacitati reproductive pe deasupra - s-au spalat pe maini de problema asta si au bagat-o la alta discipina pe care nu se mai baga nimeni sa o sustina.
Problem solved!