![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cine a zis ca daca cineva ar fi creeat viata organismele nu s-ar inrudi genetic intre ele ? Si masinile azi au aceeasi componenta chimica si culmea, aproape toate arata la fel. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cand se discuta de chestiuni la marginea stiintei / filosofiei, prin natura lor uimitoare si intesate de speculatii, este desigur mult mai usor sa ataci pozitia adversarului decat sa construiesti si sa argumentezi o paradigma solida si cuprinzatoare. Daca adaugi niste ironii si misto-uri devine chiar distractiv.
Nu mai in spate de cateva pagini colegul bin000 incerca sa explice ceva cu un sarpe, dar a renuntat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca iti imaginezi tu cum s-ar fi putut dezvolta, cum apare ochiul si asa mai departe e cu totul altceva. Dar toate acelea sunt povesti, probabil logice pentru unii dar adevarul nu se supune la vot. Nu poti spune ca daca 99% sau chiar 100% din biologi cred in aceeasi poveste atunci ea este adevarata. Stiinta e ceva foarte precis, am vazut eu acolo unde se construiesc avioane. Pe o poarta intra materiale si pe cealalta ies avioane. Daca vrei sa nu le mai numesc povesti baga pe o poarta niste chimicale si scoate pe cealalta poarta macar un gandac din asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In schimb cu biologia treaba e mai "faina", in sensul ca ei nu pot demonstra ca din cutare animal poate rezulta prin modificari aleatoare cutare animale complet diferit - nu exista nici un experiment care sa poata valida asta. Deci, trebuie sa avem incredere in ei - de ce sa credem in Dumnezeu cand putem crede in biolog? Citat:
Nu tine de evolutionism chestia asta, cum a aparut prima celula cu entropie negativa intr-un univers entropic pozitiv si avand si capacitati reproductive pe deasupra - s-au spalat pe maini de problema asta si au bagat-o la alta discipina pe care nu se mai baga nimeni sa o sustina. Problem solved!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La mine la scoala s-a invatat ca pana sa apara o celula, cu ADN si toate alea, a fost, probabil o mega-molecula care s-a reprodus printr-un fel de diviziune. Asa cum am mai scris, mecanismele exacte sunt necunoscute, dar este acceptat ca toate reactiile s-au facut, dupa cum ne invata termodinamica, cu crestere de entropie. Poate imi explicati si mie atitudinea dvs fata de stiinta si de cunoastere in general. Ca sa acceptati o ipoteza/teorie dubioasa ca abiogeneza, cereti explicatii detaliate ale reactiilor chimice implicate de aceasta, desi s-au petrecut acum 10 miliarde de ani si nu avem nici un fel de date; foarte bine, scepticismul ne ajuta sa nu gresim. In acelasi timp, interactiunea dintre o entitate imateriala, Duhul sfant, si trupul credinciosilor, fenomen care se intampla in mod cotidian in cadrul slujbei de maslu dar si la alte Taine, este ceva cat se poate de firesc pentru dvs. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și chiar dacă ai avea acea celulă din care ar rezulta un gândac, evoluția are loc în sute de milioane chiar miliarde de ani. Ce zici tu cu fabrică acol dai dovadă ca nu ști cum funcționeaza evoluția.
The most astounding fact about the universe (3min) Last edited by Alin.D.Zaharia; 13.03.2013 at 16:19:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu. Atunci trebuie sa-i credem ca asa zic ei si ca sunt multi iar cei care zic altfel, nu sunt "stiintifici". Citat:
Citat:
Nu, pentru ca nici un evolutionist habar nu are. Dar trebuie sa-i credem pe cuvant, ca vor afla candva. Candva. Sa credem. Pardon, nu am nevoie, ce este de crezut este chiar aici si acum, si chiar functioneaza. Ai putea sa incerci si tu. Citat:
Despre a doua, unii din noi mai stim cate ceva, pe testate chiar.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|