Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2013, 20:34:19
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de centesimusseptimus Vezi mesajul
Deh, ține cu tine ca să poți "trumfa".
????

Citat:
Asta va rămâne de văzut... Apoc.14,8.
Versetul ăla se poate referi la multe lucruri, în niciun caz la Biserica lui Hristos. La ce "tradiție" de rateuri profetice are ong-ul adventist, amenințarea ta voalată e chiar apă de ploaie.

Citat:
N-am dorit să-ți dau [noi] motive de mâhnire, respectiv de furie pentru cei cu aceaastă predispoziție. E bine uneori să rămânem cu un zâmbet în colțul gurii...
Singura mâhnire pe care-o mai am, în ceea ce te privește, este faptul că ești hrănit constant de colegii de forum ca să-ți etalezi "argumentele" la fel de leșinate precum erau la începuturile "activității" tale pe acest forum, aceleași aberații repetate la nesfârșit cu aceeași nesimțire ambalată într-o politețe vicleană.
Vechi 05.03.2013, 20:40:00
centesimusseptimus centesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 27.02.2013
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
????
Șmechere, ți-ai editat postarea și acum te faci că plouă! Nu e notă bună, să știi...

Citat:
Versetul ăla se poate referi la multe lucruri, în niciun caz la Biserica lui Hristos.
Acum chiar îți dau dreptate.

Citat:
Singura mâhnire pe care-o mai am, în ceea ce te privește, este faptul că ești hrănit constant de colegii de forum
Ai dreptate... colega!
Reply With Quote
Vechi 06.03.2013, 07:48:56
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Singura mâhnire pe care-o mai am, în ceea ce te privește, este faptul că ești hrănit constant de colegii de forum ca să-ți etalezi "argumentele" la fel de leșinate precum erau la începuturile "activității" tale pe acest forum, aceleași aberații repetate la nesfârșit cu aceeași nesimțire ambalată într-o politețe vicleană.
E greu sa ramai pasiv in fata gandului sau viclean si a sarcasmului ce strapunge scutul, insa o sa incerc sa-l ignor.
Citat:
În prealabil postat de zabulon Vezi mesajul
Paradoxal, intre ortodoxie si adventism exista o diferenta care ar trebui eliminata. Paradoxal, intre ortodoxie si adventism exista o diferenta care ar trebui eliminata. Pentru asta trebuie sa ne hotaram ce pazim: ziua sfintita si binecuvantata de Dumnezeu sau alta zi?
Roboam, vad ca ati revenit. In ciuda repetarii obsesive a poruncii a patra (e a saptea oara cand reluati discutia in decurs de doua zile) ar trebui sa va fie clar ca n-avem la ce sa ne hotaram, d-voastra aveti o "problema" cu ziua de duminica, nu noi, problema ce va macina, din moment ce o reluati obsesiv. Va priveste,noi raspundem in fata Domnului, nu in fata adeptilor cultului adventist. Daca Ellie White s-a straduit sa accentueze diferentele intre "ramasita" si Biserica, nu o sa le elimin eu. Ramane sa meditati d-voastra asupra punctelor doctrinare ale cultului d-voastra si sa va hotarati daca paziti intr-adevar sfintenia zilei de odihna sau sunteti fideli, faceti paza strasnica unui calendar.E ultima oara cand va raspund.

Last edited by ioanna; 06.03.2013 at 08:31:13.
Reply With Quote
Vechi 06.03.2013, 09:46:35
zabulon zabulon is offline
Banned

Data înregistrării: 05.03.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
In ciuda repetarii obsesive a poruncii a patra (e a saptea oara cand reluati discutia in decurs de doua zile)
Nu sunteti corecta in afirmatii. Deformati adevarul (ca sa nu spun altcumva). Nu am repetat niciodata (nici vorba de obsesiv) porunca a patra.

Am repetat o invatatura scrisa in Catehismul Ortodox.

""""""""""127. Ce invata porunca aceasta (porunca a patra)?

Aceasta porunca invata doua lucruri, si anume: datoria muncii in timpul celor sase zile ale saptamanii si datoria de a sarbatori ziua a saptea, ca zi de odihna, inchinata Domnului. """""""""""" (Catehismul Ortodox - cap. Cele 10 Porunci.)

Este o mare asemanare intre aceasta invatatura din Catehismul Ortodox si invatatura adventista.

Citat:
ar trebui sa va fie clar ca n-avem la ce sa ne hotaram,
Chiar nu va intereseaza sa paziti ce a sfintit Dumnezeu si a poruncit? Ramaneti la ce a hotarat omul? Nu credeti ca ar fi bine sa va mai ganditi?

Citat:
d-voastra aveti o "problema" cu ziua de duminica, nu noi,
Eu nu am absolut nici o problema. Sunt cat se poate de linistit. Pazesc aceeasi zi pe care au pazito Domnul Iisus Hristos si Maica Domnului: ziua a saptea (sfintita si hotarata de Dumnezeu).

Dvs. ce paziti? Ceva ce nici Domnul si nici Maica Domnului nu au pazit (si nici Domnul nu a poruncit sau sfintit).

Cine are probleme?
Reply With Quote
Răspunde