![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
????
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Șmechere, ți-ai editat postarea și acum te faci că plouă! Nu e notă bună, să știi...
Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 06.03.2013 at 08:31:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am repetat o invatatura scrisa in Catehismul Ortodox. """"""""""127. Ce invata porunca aceasta (porunca a patra)? Aceasta porunca invata doua lucruri, si anume: datoria muncii in timpul celor sase zile ale saptamanii si datoria de a sarbatori ziua a saptea, ca zi de odihna, inchinata Domnului. """""""""""" (Catehismul Ortodox - cap. Cele 10 Porunci.) Este o mare asemanare intre aceasta invatatura din Catehismul Ortodox si invatatura adventista. Chiar nu va intereseaza sa paziti ce a sfintit Dumnezeu si a poruncit? Ramaneti la ce a hotarat omul? Nu credeti ca ar fi bine sa va mai ganditi? Eu nu am absolut nici o problema. Sunt cat se poate de linistit. Pazesc aceeasi zi pe care au pazito Domnul Iisus Hristos si Maica Domnului: ziua a saptea (sfintita si hotarata de Dumnezeu). Dvs. ce paziti? Ceva ce nici Domnul si nici Maica Domnului nu au pazit (si nici Domnul nu a poruncit sau sfintit). Cine are probleme? |
|