![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ortodoxia si adventismul promoveaza numai casatoria instituita de Dumnezeu. P.S. Iluminatule, eu nu pot pune in carca ortodoxiei toate bazaconiile care apar cand dau cautare pe "ortodox gay" (ex: http://www.bzi.ro/senzational-primul...13-foto-335681). Ma duc la invataturile ortodoxe si vad ce promoveaza acestea. Fa si dumneata la fel cand este vorba de adventistii de ziua a saptea (daca-ti place adevarul). Last edited by roboam; 04.03.2013 at 07:43:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Căci icoanele în fața cărora ortodocșii se pleacă, își fac cruce, le sărută, și aprind candelă nu sunt niște simple ilustrații dintr-o carte; ele fac parte integrantă din actul închinării. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru că te consider un om inteligent.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mă întreb totuși, produsul minții cui or fi icoanele? Bucură-te pe jumătate, căci cred la fel ca tine că nu al minții iconarului... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intr-adevar, o mare asemanare intre Ortodoxie si Adventism. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Biserica Ortodoxa nu s-au intalnit asemenea bazaconii dracesti!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Având în vedere valoroasa contribuție de pe topicele despre suflet, se pare că-i place mai mult Platon...
[s]Amicus Plato sed magis amica veritas[/s]
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai, sa va gadil la orgoliu: o asemanare si totodata o deosebire Pentru ortodocsi duminica simbolizeaza prima zi a creatiei. Pentru adventisti duminica este prima zi a creatiei. Insisti prea mult cu gruparea respectiva. Ce treaba au adventistii nostri cu ce fac ai altora? Ma mai leg eu de Elenuta, dar ea apare la doctrinele cultului lor, in timp ce homosexualitatea nu. Last edited by ioanna; 04.03.2013 at 08:59:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Hai sa vorbim povesti. Asa este considerata, in mod conventional, nu ca am avea noi certitudinea absoluta a adventistilor ce trag cu dintii de ziua respectiva, avand convingerea ca ei au pastrat ciclul de 7 zile intact din timpul creatiei si pana-n zilele noastre. Voi aveti convingerea ca fix ziua de sambata din calendar e multiplu de 7 a zilei a 7-a a creatiei, de aceea tineti la data si considerati ca cei care pastreaza ciclul de 6 zile lucratoare si a 7-a de odihna nu respecta porunca, atata timp cat ziua aceea nu e fix sambata.
Last edited by ioanna; 04.03.2013 at 09:08:08. |
|