![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cătălin, am comentat un mesaj de al tău, cel căruia i-am dat un simplu Quote, nu am stat să-ți citesc toate mesajele tale de pe topic...așa cum tot faci tu trimiteri și trăiești din amintiri. Raporteză-te la un simplu răspuns la un anumit mesaj. M-am așteptat să nu înțelegi. Pr Teofil nu a fost de acord cu caterisirea IPS Corneanu, deci s-a impotrivit caterisirii lui. Acum poate vei înțelege tot mesajul meu, deși mă îndoiesc...
ps: mesajul căruia mi-ai făcut trimitere l-am citit, căci de asta ți-am scris. Ai falsa impresie că o ții pe linia cea bună...dar ce plasă putea lua BOR și ce se urmărea puțini probabil știu. Last edited by ovidiu b.; 19.02.2013 at 23:29:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce să-i faci măi Cătăline, știu că nu ți-a făcut niciodată plăcere să conversezi cu mine... vorbești fără să știi și fără să înțelegi (cazul IPS Corneanu), iar când te trage câte unul de mânecuță te superi și apoi te plângi. Ești departe de a înțelege cazul IPS Corneanu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Eu propun să trecem peste. Sper că nu-mi porți iarăși pică că nu pot fi de acord cu gândirea ta. Știi vorba aia: critica încununează opera. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=310 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pr. Arsenie Boca a afirmat ca doar putregaiul mai cade din Biserica Ortodoxa. Dealtfel Pr. Arsenie Boca i-a spus Aspaziei Otel Petrescu urmatoarele cuvinte, care m-au impresionat f mult: "Cel ce cauta sa scada la crucea sa, mai mult isi adauga!" As zice sa luam in calcul si acest lucru! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea înțeleg sensul acestor cuvinte în contextul discuției.
|
|