Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2013, 23:11:34
ovidiu b.
Guest

Implicit

Cătălin, am comentat un mesaj de al tău, cel căruia i-am dat un simplu Quote, nu am stat să-ți citesc toate mesajele tale de pe topic...așa cum tot faci tu trimiteri și trăiești din amintiri. Raporteză-te la un simplu răspuns la un anumit mesaj. M-am așteptat să nu înțelegi. Pr Teofil nu a fost de acord cu caterisirea IPS Corneanu, deci s-a impotrivit caterisirii lui. Acum poate vei înțelege tot mesajul meu, deși mă îndoiesc...

ps: mesajul căruia mi-ai făcut trimitere l-am citit, căci de asta ți-am scris. Ai falsa impresie că o ții pe linia cea bună...dar ce plasă putea lua BOR și ce se urmărea puțini probabil știu.

Last edited by ovidiu b.; 19.02.2013 at 23:29:20.
Reply With Quote
Vechi 20.02.2013, 00:02:03
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Cătălin, am comentat un mesaj de al tău, cel căruia i-am dat un simplu Quote, nu am stat să-ți citesc toate mesajele tale de pe topic...așa cum tot faci tu trimiteri și trăiești din amintiri. Raporteză-te la un simplu răspuns la un anumit mesaj. M-am așteptat să nu înțelegi. Pr Teofil nu a fost de acord cu caterisirea IPS Corneanu, deci s-a impotrivit caterisirii lui. Acum poate vei înțelege tot mesajul meu, deși mă îndoiesc...

ps: mesajul căruia mi-ai făcut trimitere l-am citit, căci de asta ți-am scris. Ai falsa impresie că o ții pe linia cea bună...dar ce plasă putea lua BOR și ce se urmărea puțini probabil știu.
Ovidiu, de multe ori mesajele tale sunt agresive si chiar arogante, continutul mesajului vine astfel pe locul doi, de aceea nu e tocmai o placere dialogul cu tine. Parerea mea e ca tu nu ai inteles mesajul meu, s-a aplicat tot ce trebuia aplicat, daca IPS Corneanu nu spunea ca regreta ce a facut nu era alta solutie. Altfel nu era nicio pedeapsa. Si in cazul sinoadelor, cei ce se lepadau de erezie nu mai erau condamnati.
Reply With Quote
Vechi 20.02.2013, 00:15:13
ovidiu b.
Guest

Implicit

Ce să-i faci măi Cătăline, știu că nu ți-a făcut niciodată plăcere să conversezi cu mine... vorbești fără să știi și fără să înțelegi (cazul IPS Corneanu), iar când te trage câte unul de mânecuță te superi și apoi te plângi. Ești departe de a înțelege cazul IPS Corneanu.
Reply With Quote
Vechi 20.02.2013, 00:31:53
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Ce să-i faci măi Cătăline, știu că nu ți-a făcut niciodată plăcere să conversezi cu mine... vorbești fără să știi și fără să înțelegi (cazul IPS Corneanu), iar când te trage câte unul de mânecuță te superi și apoi te plângi. Ești departe de a înțelege cazul IPS Corneanu.
Daca ai observat in mesaj am si precizat ca poate s-ar fi facut o schisma in Banat in cazul caterisirii, dar ma cam indoiesc. Si cu ocazia ultimelor evenimente de acolo au fost unii credinciosi suparati, dar nu se desparte cineva de Biserica asa usor.
Reply With Quote
Vechi 20.02.2013, 00:41:51
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca ai observat in mesaj am si precizat ca poate s-ar fi facut o schisma in Banat in cazul caterisirii, dar ma cam indoiesc.
Da, am observat, ai scris de schismă când te-am tras de mânecuță.
Eu propun să trecem peste. Sper că nu-mi porți iarăși pică că nu pot fi de acord cu gândirea ta. Știi vorba aia: critica încununează opera.
Reply With Quote
Vechi 20.02.2013, 02:15:04
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Ovidiu b., nu ai vrea sa ne explici cum vezi tu cazul Corneanu? Ar fi interesantsi un alt punct de vedere.
Reply With Quote
Vechi 20.02.2013, 11:09:25
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ovidiu b., nu ai vrea sa ne explici cum vezi tu cazul Corneanu?
Ai terminat statuia? Până nu o termini nu mai vorbesc cu tine. - glumesc

Citat:
Ar fi interesantsi un alt punct de vedere.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=310
Reply With Quote
Vechi 20.02.2013, 22:34:33
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Ai terminat statuia? Până nu o termini nu mai vorbesc cu tine. - glumesc

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=310
Interesant punct de vedere. Este diferit de al meu, care nu ma pricep, ce-i drept, dar eu am incredere in BO, ca nu se rupe chiar atat de repede in doua.
Pr. Arsenie Boca a afirmat ca doar putregaiul mai cade din Biserica Ortodoxa. Dealtfel Pr. Arsenie Boca i-a spus Aspaziei Otel Petrescu urmatoarele cuvinte, care m-au impresionat f mult:
"Cel ce cauta sa scada la crucea sa, mai mult isi adauga!"
As zice sa luam in calcul si acest lucru!
Reply With Quote
Vechi 21.02.2013, 11:39:29
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Dealtfel Pr. Arsenie Boca i-a spus Aspaziei Otel Petrescu urmatoarele cuvinte, care m-au impresionat f mult:
"Cel ce cauta sa scada la crucea sa, mai mult isi adauga!"
As zice sa luam in calcul si acest lucru!
Nu prea înțeleg sensul acestor cuvinte în contextul discuției.
Reply With Quote
Răspunde