Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2013, 00:35:02
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu, era o curiozitate; de aceea am intrebat daca de pe contul Eliza-Georgiana posteaza doua persoane. E curios cum folosesti diacritice, iar in postul urmator, dupa cateva minute, nu le mai folosesti deloc, ca sa nu mai spun de stilul diferit de exprimare :) Imi cer scuze, n-am vrut sa te superi, dar chiar am avut senzatia ca Eliza de #734 e diferita de Eliza de la #735 .
daca senzatia a fost diferita e din cauza ca nu terminasem de scris mesajul ca sa-l trimit direct din casuta de pe site si l-am salvat in word ca a trebuit sa inchid calculatorul, wordu meu e in romana si-mi subliniaza cuvintele fara diacritice, asa ca l-am continuat pe pagina separata si cand l-am postat n-am mai facut conversia. imediat insa am observat si mistocarelile lui Alin si evident ca m-am suparat!
s-ar parea ca asa se procedeaza: se aplica tehnica intimidarii in discutiile pe forum pentru a "potoli" revolutionarii! Se muta discutia de la subiectul topicului fie la cel care a lansat topicul fie la cel/ cea care doreste sa obiecteze constructiv. De obicei, pe astfel de oameni, nu ii intereseaza discutia ci doar sa "puna la colt" pe cei care deschid astfel de subiecte-problema! noi nu vrem probleme! vrem sa "pastem fericiti"...
Cand un om nu e in stare sau ii e mai dificil sa aduca contra-argumente, ataca persoana! Un simplu joc psihologic.....
si tocma' cine constata asta?? un "ateu-agnostic" care-a fugit mancand pamantul din fata "iubirii" credinciosilor ortodocsi Doamne apara si pazeste!! te pomenesti ca pe el l-o primi mai repede Dumnezeu in Imparatie daca-l vede cautand Adevarul cu toata ravna!

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...5&postcount=13

aici se merge pe principiul "toti vor pieri numa' eu ma voi mantui", cand Parintii ne spun ca-i exact invers

Last edited by eliza-georgiana; 07.02.2013 at 00:37:14.
Vechi 07.02.2013, 01:35:58
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
s-ar parea ca asa se procedeaza: se aplica tehnica intimidarii in discutiile pe forum pentru a "potoli" revolutionarii! Se muta discutia de la subiectul topicului fie la cel care a lansat topicul fie la cel/ cea care doreste sa obiecteze constructiv. De obicei, pe astfel de oameni, nu ii intereseaza discutia ci doar sa "puna la colt" pe cei care deschid astfel de subiecte-problema! noi nu vrem probleme! vrem sa "pastem fericiti"...
Cand un om nu e in stare sau ii e mai dificil sa aduca contra-argumente, ataca persoana! Un simplu joc psihologic.....
La treaba cu divagatiile si atacul la persoana Miha si Eliza sunt expertele.

Miha e specializata pe atacul la persona si acuzatul de "manipulare" si "impusul ideilor" iar Eliza la divagatii nesfarsite pe langa subiect si injuraturi "duhovnicesti" maraite printre degetele care alearga harnice sa dea copy/paste din texte fara nici o legatura cu subiectul discutiei, dar trebuie sa arate ce persoana "bazata" este ea, nu-i asa?

Bine ca macar nu ne mai chinuie si cu trimiterile la materiale youtube in limba engleza din care ea insasi nu pricepe o iota, engleza nefiind punctul ei forte.
Ca sa nu mai vorbim de bancurile seci si jocurile de cuvinte la fel de seci cu care incearca cumva, saracutza, sa-si puna in inferioritate adversarul.

Daca intelectual nu poate, cumva trebuie sa incerce si ea, nu?

Incep deja sa o vad pe antonia intr-o alta lumina, una mai pozitiva - ea macar una stie, despre aia vorbeste, repetat, papagaliceste, absurd pe alocuri dar este macar capabila sa ramana pe subiect si rareori se da la divagatii si atacuri la persoana.

Last edited by AlinB; 07.02.2013 at 02:01:36.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 22:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 22:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 18:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 03:13:34