Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2013, 04:03:08
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
O sa tin cont de sugestie si probabil ca la primul meu drum ,,back to the future"o sa duc forumul in secolele trecute pt ca Arminius,de exemplu,sa rezolve disputa cu un simplu sms.In rest,sincer,datele care apar nu sunt descoperite de mine si sunt deja de pe tot internetul de cateva zile,faptul ca nu le voi invoca eu,te asigur,nu va rezolva problema ci poate un raspuns direct al celor implicati ar mai usor,mai ales cand nu este nimic de ascuns.Eu va repet:nimic nu va ramine ascuns,indiferent de cine este vorba,totul va iesi la suprafata.PS:trebuie sa nu mai beau cafea dupa ora 22.
Esti mortal cu umorul asta tehnologic, cu inflexiuni spalacito-picte. :P :) Serios, ar fi faina deschiderea unor topice serioase, cu dezbateri de idei, in stil occidental, nu de persoane, in stil balcanic. E adevarat ca imi doresc ca Washington, Bruxelles si Londra sa ajunga precum Hiroshima si Nagasaki, dar si civilizatia Reform-based are ceva parti bune. Una din ele e accesul, inca (relativ) facil la resurse culturale. Nu e neoive sa dea Arminius un sms, sau posteze Calvin pe blog. :) E indeajuns sa dam cu totii mana, caci toti suntem fapturile lui Baruch Hashem. Stii: "...toti suntem lucrul mainilor Tale si Numele Tau chemam".
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
sfinti catolici nutucutu Biserica Romano-Catolica 309 20.12.2021 13:04:51
Pentru catolici Hartford Intrebari utilizatori 17 08.05.2012 19:43:13
Episcopii nostri georgeval Despre Biserica Ortodoxa in general 23 11.02.2012 12:49:35
Episcopii necasatoriti contrazic cuvantul Scripturii ? Erethorn Preotul 19 27.09.2011 17:20:43
Noi Episcopii ale BOR PadreCory Biserica Ortodoxa Romana 1 29.05.2008 01:40:39