![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
În momentul când te-apuci să lansezi apoftegme de-astea prăpăstioase n-ai cum să eviți tâlcuirile pe măsura lor... Ce numești calomnie poate-i doar un mic semn că ar fi timpul să mai scutești lumea de pe-aici de cugetări din materikonul producție proprie. Cu copy-paste te descurci mai bine, ești doar inadecvată nu și ridicolă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, Antonia, in nici un caz. Face parte din tehnicile de manipulare sa jignesti, sa abati atentia, sa duci discutia pe alte fagase, etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar am o trista senzatie ca nici tu n-ai sa fii in stare sa faci asta si chiar daca prin absurd ai incerca, oricum nu o sa te asculte.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana acum n-ai irosit nici un epitet sau expresie atunci cand n-aveai nimic bun de spus referitor la subiectul discutiei si trebuia cumva sa-ti "infierezi" adversarul, nu de alta dar pe urma sa ai o baza sa-i zici ca este "infierat", nu? Daca ai uitat, am sa-ti fac o lista, un mic "reminder" ai mai sus.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde apare în lege ceea ce tu afirmi? Unde scrie mai exact? M-ai făcut tare curios. ps: dacă nu ar fi o lege, nu crezi că ar fi o fărădelege? Adică eu mă duc când am chef să pescuiesc, fără să mai țin cont de perioada de prohibiție? Last edited by ovidiu b.; 27.01.2013 at 01:38:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Măcar citatul e din Creangă, nu-i un site sectar recomandat sub eticheta de ortodox...
|
|||
|
|||
![]()
Da, este din Creanga, si cu asta ne-ai "convins" pe toti in privinta cipurilor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-i nevoie să mai conving pe nimeni, în salonul "psihoze apocaliptice anticipate" au mai rămas numai pacienții irecuperabili.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 26.01.2013 at 02:04:42. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|