![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca este nevoie de niste clarificari
1. Nu are nimeni (cred eu) ceva personal cu Laura. Nici n-o cunoastem. Problema sunt generalizarile ei si faptul ca sustine probleme pe care nu le cunoaste. Nici din punct de vedere crestin nu spune totul corect, pentru ca trebuie masura in toate si judecata. Noi nu stim nimic, numai un preot sau duhovnic ar trebui sa stie (teoretic ei chiar ar trebui sa stie unele lucruri). 2. Asistat - (cel putin pentru mine), dar am mai auzit notiunea, inseamna cu medic, nu cu moasa. Moasa nu inseamna asistare. In fond moasa poate fi orice femeie care se pricepe cat de cat. Pe vremuri asa era, din cate am citit. Nu aveau pregatire speciala. Si moasele nu stiu si nu pot face unele lucruri. Si eu n-am inteles din articole ca in acele cazuri a existat legatura cu medicul. Ba nici n-au crezut de cuviinta sa se duca dupa nastere la spital la control. Si nici nu stiu daca acasa (depinde si de casa) o fi mai steril decat in spital. Acum nu stiu ce stiu/pot moasele in tara si ce pregatire au. Aici ele ajuta la nastere, chiar inainte si dupa (la copil), dar la nastere ele cheama intotdeauna si medicul. Nu risca. Exista si aici cazuri de nastere la domiciliu, dar rar. Dar cred ca tot mai vine medicul, sau sunt dusi imediat la spital. 3. Nu este adevarat ca vedem numai ce este rau in vest. Opiniile noastre pe multe teme se bazeaza pe experiente personale, sau informatii din jurul nostru. Ca se mai preiau si traznai din vest, este posibil.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pledoarie ptr gandirea pozitiva | ingerul_pazitor | Generalitati | 4 | 03.07.2012 09:55:46 |
Pledoarie pentru VIATA! | Florin-Ionut | Nunta | 17 | 18.12.2010 14:56:01 |
rugaciuni pentru nasterea de prunci sanatosi | lidiap | Rugaciuni | 10 | 10.05.2010 22:51:06 |
Rugaciune pentru nasterea unui copil... | maggie | Rugaciuni | 15 | 23.04.2009 11:57:52 |
UE si alimentatia naturala | nicoletajuravle | Generalitati | 9 | 21.04.2007 11:42:44 |
|