![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am trait sa o aud si pe asta! Dar la (unii) ortodocsi e posibil ORICE, din cate se pare. |
|
||||
|
||||
![]()
ai spus bine, nu TOTI sunt sfinti, doar UNII SUNT SFINTI, deci chestia cu Sf. Biserica Ortodoxa nu e gresita (acesti UNII fiind membrii ai BO)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In realitate se spune Sfantul Scaun nu pentru sfintenia celor care au ocupat acel loc ci pentru ca acel loc e condus de Duhul Sfant spre slava si gloria Sfintei Treimi si pentru mantuirea credinciosilor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ereziile romano-catolice nu vor înceta din același motiv pentru care nu încetează nici o erezie, niciodată. Din cauza aroganței, vanității, mândriei. Din cauza lăcomiei, din cauza întunericului pe care diavolul nu le dă voie să vadă Adevărul. Până nu-și vor umple inima cu iubire, cu smerenie, cu post și rugăciune, diavolul nu va putea fi înfrânt, și ei nu vor putea veni acasă, au inima învârtoșată de iluzia dulceții credinței lor stricate, care pururea le otrăvește sufletul.
Mă doare pentru ei. Mi-e dor de ei cu adevărat. Nu ne rămâne decât să mărturisim Adevărul mai depate, mereu. Iertați și pomeniți-mă. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|