![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai sa-i numim pe cativa din cei care fie prin legi tampite, fie prin furt organizat, au distrus economia romaneasca dupa 1990: Petre Roman, Victor Ciorbea, Emil Boc (probabil cei mai incompetenti primi-ministri din istoria recenta), Adrian Nastase, Ovidiu Musetescu, Sorin Dimitriu, Ioan Avram Muresan, Radu Sarbu, Traian Basescu, Calin Marinescu, Sorin Pantis, Mihai Necolaiciuc, Miron Mitrea, Radu Berceanu, Elena Udrea si multi altii!
Ce buna ar fi fost acuma aceea "lege a ilicitului"! Daca toti cei care au avut functii de conducere la stat ar fi intrebati sa-si justifice averea (inclusiv banii din diferite conturi din "paradisuri fiscale"!) iar banii sau alte valori (inclusiv cele trecute pe numele rudelor !) care n-ar putea fi justificate prin mijloace licite s-ar confisca imediat, cred ca s-ar acoperi deficitul bugetar! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scolile produceau oameni competenti, destul de educati (chiar foarte, comparativ cu ce produc acum). Educatia era intr-adevar gratuita, facultati de calitate si fara bani, nu ca acum care produc diplome contra cost (deloc mic). Economia functiona mai greu, dar fata de acum, exista o economie si evaziune fiscala cvasi-inexistenta. Erau si la tara suficienti oameni care sa munceasca si nici pe departe atat de batrani ca ACUM. Ar fi bine sa fie si acum somajul asa "mascat" cum era atunci. Fata de cum e acum, era asa "mascat" ca lipsea cu desavarsire.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu in '88 aveam 3500 lei - luna, iar preturile erau cam ca cele de azi. Iar cine fura mergea la inchisoare. Azi cei, care fura ajung sus de tot. DragosP, cati anisori aveai in '88? |
|
|||
|
|||
![]()
De frica inainte de '89. Am inteles asta.
Dar dupa? Tot asa?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am avit impresia ca esti mai tanar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sacrificiile care s-au facut au fost ca sa avem o industrie si independenta nationala, dupa lovitura de stat din '89 toate eforturile si sacrificiile in directia asta. ale unei intregi generatii, s-au dus pe apa sambetei. Hai sa aplaudam. Ca suntem "liberi", adica inca n-am vazut capatul lantului.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.01.2013 at 01:07:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Familia in regimul comunist | florinbrasov0 | Generalitati | 40 | 11.09.2016 23:24:09 |
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 09:39:16 |
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist | mihailt | Generalitati | 44 | 29.09.2010 15:33:34 |
Profetii despre romania | IonelS | Intamplari adevarate | 74 | 22.09.2010 13:46:09 |
Materiale despre Romania | coralina | Generalitati | 15 | 12.10.2009 09:23:01 |
|