![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plus de asta, poate nu stiai care este pozitia oficiala a staff-ului sambetist referitor la avort. Hai sa te ajut: "4) The Church does not serve as conscience for individuals; however, it should provide moral guidance. Abortions for reasons of birth control, gender selection, or convenience are not condoned by the Church. Women, at times however, may face exceptional circumstances that present serious moral or medical dilemmas, such as significant threats to the pregnant woman's life, serious jeopardy to her health, severe congenital defects carefully diagnosed in the fetus, and pregnancy resulting from rape or incest. The final decision whether to terminate the pregnancy or not should be made by the pregnant woman after appropriate consultation. She should be aided in her decision by accurate information, biblical principles, and the guidance of the Holy Spirit. Moreover, these decisions are best made within the context of healthy family relationships." Adunatura sambetista permite avortul in circumstantele de mai-sus. Deci la voi ESTE PERMIS AVORTUL IN MOD OFICIAL!!!!!!!!!!!!!!!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Felicit BA pentru aceasta vedere moderna asupra sarcinii! |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Mustiata, pe alt topic vi s-a atras atenția că nu înțelept să vă întindeți la discuții cu userul Cornel Urs, pentru că este un troll pseudo-ortodox cu obsesii antipenticostale, interesat doar să facă scandal.
Atunci ați părut că înțelegeți; mă mir că acum nu realizați că vorbiți cu exact același individ, care are mai multe conturi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate se vede nu mi-am dat seama! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
d.le, nu aveti pic de respect? ati spus ca sunteti avocat, pai pe ce baza afirmatiile ca eu as fi, respectiv: Illuminatu, Archangel, suzana, Writer, bizantina, sad story, joy division, editheraven, etc.etc.???? cine nu va convine sunt tot eu?? adica eu am 9 conturi ? credeti ca, daca in sala de judecata ati pleda in felul asta, v-ar mai angaja cineva? o sa ma plang domnului admin pentru ca ma hartuiti ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti redau incaodata citatul cu speranta ca nu il vei mai viola: "4) Women, at times however, may face exceptional circumstances that present serious moral or medical dilemmas, such as significant threats to the pregnant woman's life, serious jeopardy to her health, severe congenital defects carefully diagnosed in the fetus, and pregnancy resulting from rape or incest." Este crestineste sa ucizi un copil - nu un embrion cum il numesti tu in mod barbar - din cauza ca prezinta malformatii? Spune, crestinu' lu' peste!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stii ca asa iti voi spune de-acum inainte: Dr.Mengele! Pentru ca esti demn de el!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
P.S. "rea credință" nu se referă la credința denominațională. Asta pentru a te scuti de cuvintele jignitoare ce le arunci în fiecare postare... Uite că eu chiar fac ceva pentru reabilitarea ta... Fă și tu un minimum de efort... Last edited by osutafaraunu; 29.12.2012 at 14:56:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Razi cam fortat! Bucura-te, homosexuali oficiali aveti, chiuretaje oficiale faceti! Asta da "crestinism"!!!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
focul sacru? | Stanca | Alte Religii | 59 | 16.12.2012 00:29:10 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|