![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vrei sa continuam discuktia in acesti parametrii o voi continua pentru ca doresc o discutie echidistanta, dar daca dulaul mustiata, cel care a provocat aceasta alunecare a discutiei nu se intoarce in cusca, voi continua.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, dvs ati aratat un caz extrem, si ati fost sanctionat de 2 neoprotestanti si un ortodox. Ce "discutie" am continuat, e ca se pot trage tot felul de concluzii (nedorite) in a lua oameni ce au actionat rau in anumite contexte. Va doresc sa vizitati macar o data o biserica protestanta, ca sa fiti mai temperati in pozitiile dumneavoastra. Din experienta personala, ca de exemplu la nunta fratelui meu, destui membri ai familiei mele ortodocsi au fost in B Evanghelica (sotia lui e din BE). Si corul a fost din BB. Nu am auzit discutii de ce femeile nu poarta batic (dintre ortodocsi) si nici din partea ortodocsilor de ce nu exista bautura pe masa (cu o notabila exceptie, ce este fost ortodox, dar azi e ateu). Pe de alta parte, dumneavoastra pareti ca "adevaratii romani" ce sunt implicit ortodocsi ar trebui sa fie un fel de supra-oameni, ce nu o dau in bara cateodata. Daca asta e pozitia dumneavoastra, nu stiu cat va incanta sau nu, eu am vazut ca oamenii sa o dea in bara mai des in lumea ortodoxa. Nu acolo unde locuiti dumneavoastra, bineinteles. Pe de alta parte, nu am generalizat, dar nu m-am putut abtine cand ati pus atacuri la persoane, cu ideea de a face atac la actiunile persoanelor ce (cateodata doar din intamplare) par sa fie din biserica din care apartineti. Daca nu puteti sa vedeti ca anumiti oameni au roade bune, probabil ca trebuie sa deschideti mai mult ochii sau sa mai ascultati. Daca nu ar fi cazul, si n-ar fi nici un rod, de mult aceste biserici protestante ar fi disparut, dar se pare ca nu e asa. P.S. Numele unei persoane se scrie nu litera mare. Si daca in a discrimina prin cuvinte precum "dulau" va arata "roadele", cautati si alte cuvinte ce va reprezinta. Domnul sa va intelepteasca si sa aveti pace, Ciprian |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi aduc aminte cum madonna inainte de fiecare concert spunea o rugaciune - mai degraba o invocare - ca sa o ajute sa se dezbrace pe scena. Cei care au inventat discotecile cu siguranta NU AU FOST ORTODOCSII, CI PROTESTANTII SI NEOPROTESTANTII!!! Mai vrei exemple? Poate esti curios sa afli ca sclavia in Bizant a fost abrogata cu mult timp inainte ca Spania sa cucereasca americile de unde au adus sclavi in Europa. Mai vrei sa continuam discutia in spiritul tau neosatanist sau te calmezi?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Mai vreți exemple sau vă calmați ? |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca veti ramane stupefiat cati protestanti isi bataie fundurile prin discoteci.
Dovediti ce afirmati, altfel sunteti un biet impostor!
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Respecta-te putin!! Acolo oricine poate sa scrie ce vrea, poate chiar tu ai scris pe Wikipedia minciuna aceasta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Pe de alta parte, sclavia eu unul o vad o rusine ce a suferit-o nu numai BO sau BC, ci si B Baptista, B Evanghelista, si toate celelalte! Lasand calomnia la o parte (ca as fi "neosatanist") - si totodata dumneavoastra va plangeti ca si victima a calomniei - de ce nu puteti vedea roadele ce poate chiar le au alte persoane indiferent de pozitia dumneavoastra? Oamenii buni pot fi doar ortodocsi pentru dumneavostra? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu tu ai inceput prin a afirma tendentios ca numai la neo sotiile sunt respectate si discotecile sunt pline de ortodocsi? Tu nu mai stii ce scrii?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, cuvintele de scuze, sunt bine primite, daca va referiti ca tocmai voiati sa le ziceti? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
focul sacru? | Stanca | Alte Religii | 59 | 16.12.2012 00:29:10 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|