![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si o sa bem numai aghiazma mare????
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, asta e partea proastă, că sînt pe cont propriu. Majoritatea fac cîteva ore maxim pînă la părinți la țară, mie îmi trebuie vreo 16 ore iarna. Eu nu cred în profeții păgîne, ci mă tem doar de răutatea lumii în cazuri critice.
|
||||
|
||||
![]()
Nici eu nu am inteles faza asta cu sfintirea apei, dar macar o sa mancam eco pana la Craciun.
Da, eu maine impodobesc bradul la birou, asa cum am preconizat.
|
||||
|
||||
![]()
Cînd treci prin Timișoara sau dacă ajung eu în orașul tău, îți fac cinste cu o masă la restaurant dacă tu dreptate. Comanzi ce dorești.
|
||||
|
||||
![]()
Păstrarea apei potabile pe termen lung e o adevărată problemă. Mi-am cumpărat var, dar nimeni nu știe propoțiile pentru purificare. Pastile nu vreau să bag în butoi. Argint nu am de fel. Piramide nu am cum construi pentru așa un volum... Deci soluția simplă și eficientă e să o sfințesc. Am aghiazmă mare de acum cîțiva ani și nu s-a stricat deși am păstrat-o în recipient din plastic.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aprops..pe 21 merg la serviciu in mod obisnuit ,mi-am cumparat cele necesare pt.serbarea CRACIUNULUI acest mare praznic dumnezeiesc ,astept sa vina acasa fiica mea si mi-am facut planurile de ce prajituri voi face pentru familie si colindatori. Sfdirsitul lumii va veni tot asa ca potopul ,adica lumea va face nunti ,botezuri ,case ..fara a banui momentul sfirsitului.Daca toti se asteapta la un sfrirstit asta e dovada contrarie ca el ar fi miine!!pe 21 decembrie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar de abia astept sa vad o poza cu tine mancand friptane de Craciun! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Astăzi ne-am întîlnit cu duhovnicul, cu care am discutat, care ne-a spovedit și ne-a împărtășit. Tot astăzi mi-am cumpărat amnar și cremene... Știi tu Moșule, Maria fără Marta riscă să moară de foame sau din alte pricini "postapocaliptice". :) Da, sîntem datori să rămînem în viață cît mai mult pentru a ne ajuta semenii. Citeam undeva unde se vorbea despre martiraj că într-o situație de viață și de moarte e o greșeală să alegem moartea (ca și creștini), aruncîndu-ne de bunăvoie în gura leului sau în foc. Trebuie să facem tot posibilul să supraviețuim!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Altfel, de Bobotează o pot dona celor care obișnuiesc să se înghesiuie în jurul butoiului la biserică... :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|