![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nici eu nu am inteles faza asta cu sfintirea apei, dar macar o sa mancam eco pana la Craciun.
Da, eu maine impodobesc bradul la birou, asa cum am preconizat.
|
||||
|
||||
![]()
Păstrarea apei potabile pe termen lung e o adevărată problemă. Mi-am cumpărat var, dar nimeni nu știe propoțiile pentru purificare. Pastile nu vreau să bag în butoi. Argint nu am de fel. Piramide nu am cum construi pentru așa un volum... Deci soluția simplă și eficientă e să o sfințesc. Am aghiazmă mare de acum cîțiva ani și nu s-a stricat deși am păstrat-o în recipient din plastic.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar de abia astept sa vad o poza cu tine mancand friptane de Craciun! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Altfel, de Bobotează o pot dona celor care obișnuiesc să se înghesiuie în jurul butoiului la biserică... :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai sunt si alte solutii pentru sterilizarea apei. "efectul de piramida" e vrajeala. Cea mai buna solutie e un sistem de filtre, eventual inclusiv osmoza dar iti trebuie si o pompa manuala care sa faca 2-3 bari iar prin osmoza o parte din apa se pierde (adica se elimina ca nepotabila dar o poti folosi la spalat). Interesanta ideea cu aghiazma :) Toaleta portabila ti-ai luat? Sau mergi pe ideea cu sapat groapa in spatele blocului? :)
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 21.12.2012 at 14:26:30. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|