Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2012, 21:22:08
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Un stranut in fata furtunii!...
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
... cea care isi permite sa faca pe fata mizeriile, nepasandu-i de nimeni si de nimic. Acum alege singur, ca sa nu spui ca te-am influentat.
Intre Caesar1, Caesar2, Caesar3... cu tot neamul lor, oare este vreunul bun? Oare nu stim ca singurul izvor de bunatate este mila lui Dumnezeu si singura noastra contributie pentru o lume mai buna este truda pentru virtute? Oricine va veni sa guverneze peste acest neam preacurvar si pacatos, singura mea nadejde pentru o viata mai buna este refuzul pacatului.
Ma duc la vot sa dau cesarului ce-i al cesarului, nu pentru ca va fi Romania o tara mai civilizata. Poporul tot ala e. Pet-urile si mucurile de tigara nu-s aruncate de politicieni.

Germania nu e mai curata doar pentru ca maturatorii lor sunt mai harnici.

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
urmaream pe GPS, traseele soferilor, sa nu se abata din curse, sa nu stationeze aiurea si mai ales sa nu fure motorina!
Halal popor de 80% ortodoxi! Sau la omul ala in firma sunt angajati mai mult cei de alte religii? Iarta-ma, dar nu m-am putut abtine. Sper sa te amuzi impreuna cu mine!

Last edited by leonte; 06.12.2012 at 21:24:43.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sotul ideal cdiasimi Nunta 231 17.07.2012 10:34:54
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal sophia Mari Duhovnici si predicile lor 13 12.05.2010 17:30:51
Destin si Ideal OmuBun Generalitati 4 28.08.2009 16:44:33